Inilah Apa Zayn Malik Harus Katakan Mengenai Status Hubungan Nya dan Gigi Hadid

Kenapa Gigi Hadid dan Zayn Malik berpecah? Selama bertahun-tahun, cinta mereka yang cantik muda kelihatan tidak dapat dipecahkan, tetapi apabila milenium tweeted mengenai perpecahan mereka pada bulan Mac, ia meninggalkan beberapa peminat-kami termasuk-menggaru kepala mereka. Rumor memaklumkan bahawa mereka berhenti kerana kerja mereka, walaupun kenyataan Hadid meninggalkannya terbuka. “Bagi masa depan, apa yang dimaksudkan akan selalu ada,” tulisnya. Aw.

Sekiranya anda terlupa, mereka difoto membuat sebulan selepas perpecahan mereka. Sekarang, Malik telah membuatnya agak jelas bahawa walaupun pemisahan mereka, mereka masih taksub dengan satu sama lain. Dalam temu bual GQ, dia menjelaskan dengan tepat bagaimana mereka bertemu pada tahun 2015 (di sebuah pesta, selepas dia berpecah dari Joe Jonas), dan juga mendedahkan bahawa mereka saling bertemu antara satu sama lain secara kerap, paling sering di ladangnya di Pennsylvania di mana mereka berkongsi kuda bernama Cool, dan masa-masa lain di pangsapuri Hadid di Manhattan.

“Saya benar-benar bersyukur kerana saya bertemu dengannya,” kata Malik sambil menambah, “Kami masih sahabat baik, dan kami masih dalam hubungan.” Dalam rujukan yang jelas kepada Taylor Swift, dia berkongsi bahawa “tidak ada yang buruk darah “di antara mereka.

BERKAITAN: Model 9 Fesyen Itu Takut dengan Hak Sekarang

“Kami dewasa. Kami tidak perlu meletakkan label pada [hubungan kita], menjadikannya sesuatu untuk harapan rakyat, “katanya. Baginya, Hadid adalah cahaya yang membantu dia mengatasi negatif sebelum melepaskan album pertamanya. “Saya mempunyai pandangan yang sangat negatif tentang perkara-perkara. Ia mungkin telah menjadi remaja atau testosteron atau apa saja yang berlaku melalui badan saya pada masa itu, “katanya. “Dia membantu saya melihat perkara-perkara dari sudut positif.”

Bunyi seperti #ZiGi bersatu, tetapi jangan letakkan label di atasnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map