Inilah Buktinya Bahawa Dua Efrons Tanpa Shirtless Lebih Baik Daripada Satu

Hari ini kami ingin secara peribadi mengucapkan terima kasih kepada ibu bapa Zac dan Dylan Efron kerana membesarkan dunia dengan dua orang lelaki paling cantik Instagram yang pernah dilihat. Ya, kita suka Zac untuk keupayaannya untuk kelihatan luar biasa di bahagian atas tengah-tengah pada set Kakek kotor. Dan semasa sukan abs absok di set Kami adalah Kawan anda. Dan ketika melompat dari tali ke sungai di Hawaii. Dan jujur, walaupun sambil mengayuh sebuah kelab golf. Tetapi sekarang, terima kasih kepada Zac, ia mengesahkan bahawa tiada apa-apa tetapi gen seksi dan mengagumkan menarik di keluarga Efron.

#adik

Foto yang disiarkan oleh Zac Efron (@zacefron) pada

BERKAITAN: Aloha! Lihat Zac Efron dan Pakej Percutian Hawaii Cantik Hawaii Sami Miro

Semalam, pelakon itu mengambil ke Instagram untuk berkongsi foto dirinya dengan adiknya, Dylan (di atas). Dan walaupun pukulan itu menggemaskan dan tidak ada yang lucu seperti cinta persaudaraan, mari kita hadapi: Dylan, seperti kakaknya, meletakkan modal R dalam “RIPPED.” Kedua-duanya seolah-olah berada di tengah-tengah malam, pelarian di tepi pantai macam-macam dan memilih untuk bersuara bersama-sama dalam pakaian renang yang mempamerkan badan-badan gim yang sudah bersedia. Maafkan kami semasa kami berputus asa selama beberapa jam akan datang.

BERKAITAN: Zac Efron dan Anna Kendrick Mengambil Hike Bersama di Hawaii

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − 85 =

map