Inilah Cara Anda Boleh Menjadi Syampu dan Kondisioner Disesuaikan Sendiri

Apabila anda tidak dapat mencari syampu yang sempurna untuk jenis rambut anda, ambil perkara ke tangan anda sendiri dan buatlah satu. Fungsi Kecantikan membuat mimpi pipa Anda menjadi produk master-campuran rambut menjadi realiti dengan produk mereka yang disesuaikan sepenuhnya untuk menangani masalah apa pun yang anda miliki. Tidak perlu untuk berunding dengan teliti-terima kasih kepada kuiz mesra pengguna mereka, menggabungkan syampu peribadi atau perapi menjadi lebih mudah daripada mengisi kuesioner eHarmony yang lenghty.

Custom Shampoo + Conditioner - 2
Kesopanan

BERKAITAN: Ini adalah 6 penghuni teratas di Amazon.com

Mulailah dengan memilih tekstur dan struktur rambut anda, kemudian pilih lima #HairGoals, dari kawalan minyak dan penghidratan, untuk membaiki hujung perpecahan atau meminimumkan kerosakan. Fungsi makmal kecantikan akan mengambil kuiz anda, sepadan dengan keperluan rambut anda dengan bahan-bahan yang sesuai dan campuran formula anda sewajarnya semasa anda memilih warna produk anda dan nama yang anda inginkan dicetak pada botol.

Custom Shampoo + Conditioner - 1
Kesopanan

BERKAITAN: Pengecutan Rambut Secara Rasmi Sesuatu

Dengan bahan-bahan yang ada di dalamnya, pasukan kemudian meletakkan botol anda ke dalam pelana cat shaker-esque untuk mencampurkan produk anda dengan teliti. Formula unik akan disimpan ke profil anda sekiranya anda memerlukan isi semula masa depan, dan anda boleh masuk dan selanjutnya menyesuaikan campuran khusus anda jika anda memutuskan anda memerlukan lebih banyak penghidratan, perlindungan UV, atau mengubah bau anda. Kepala ke functionofbeauty.com sekarang untuk mencetak set anda sendiri, harga antara $ 32 dan $ 42.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 49 = 54

map