Inilah Di Mana Anak Perempuan Khloe Kardashian Nama True Thompson Datang dari

Keluarga Kardashian terus memberi kami lebih banyak untuk bersaing. Selepas Khloé Kardashian mengalu-alukan anak sulungnya-seorang bayi perempuan bernama True Thompson-dengan teman lelakinya Tristan, ia menyebabkan ramai mengucapkan tahniah kepadanya, termasuk nenek moyang Kris Jenner.

The Kardashian-Jenner matriarch tidak dapat membantu tetapi bergurau tentang berita baik bayi di Instagram, pertama dengan video yang menampilkan Kendall Jenner, dan kini dengan gambar belon bayi merah jambu yang terang. Walaupun apa-apa Kardashians telah menyiarkan telah membantah khabar angin bahawa Tristan telah menipu pada Khloé, kapsyen terbaru Kris masih menangkap perhatian, kerana ia mungkin memberikan cahaya kepada bagaimana bayi Benar mendapat namanya.

Saya sangat teruja untuk mengalu-alukan cucu perempuan saya yang berharga Benar !!! FUN FUN … nama kakek saya di sebelah ayah saya adalah True Otis Houghton …. nama Bapa saya adalah Robert True Houghton … jadi saya sangat teruja Khloe bernama anaknya Benar !!! #lovebug #familytradition #family @true

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kris Jenner (@krisjenner) pada

“Saya sangat teruja untuk mengalu-alukan cucu perempuan saya yang berharga Benar !!!” Kris menulis. “FUN FUN … nama kakek saya di sebelah ayah saya ialah True Otis Houghton …. nama Bapa saya yang sebenar adalah Robert True Houghton … jadi saya sangat teruja Khloe bernama anaknya Benar !!! # lovebug # familytradition # keluarga @true. “

BERKAITAN: Reaksi Khloé Kardashian terhadap Tuduhan Menipu Tristan Thompson Memecah

Siapa tahu bahawa True adalah nama keluarga? Sebagai tambahan kepada fakta-fakta nama yang menyeronokkan, terdapat juga satu perkara aneh lain dalam teks Kris: mengendalikan Instagram @true, ditandai secara langsung dari jawatan Kris.

Bolehkah bayi itu Benar sudah mempunyai akaun Instagram kurang dari seminggu? Nama pada akaun adalah True Thompson dengan emoji dua jantung, dan Kris sudah mengikuti akaun. Sepakunya Dream Kardashian mempunyai satu (walaupun tanpa foto dipaparkan), jadi mungkin ia (secara literal) benar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − = 86

map