Inilah Lihat Kempen Nars Charlotte Rampling

Kami mempunyai masa yang sukar untuk memutuskan apa yang lebih cantik-kempen Charlotte Rampling Nars, atau lipstik mewah dia berhadapan. Untuk meraikan ulang tahun ke-20 jenama, Nars sedang melancarkan koleksi Gincu Audacious mereka, di mana pelakon berusia 69 tahun itu adalah wajah.

Berita mengenai peranan terbaru Rampling pertama kali berlaku pada bulan Februari, dan selepas beberapa bulan jangkaan, pukulan kempen hitam-putihnya terbukti sama seperti yang kita harapkan. “Keupayaan Charlotte untuk berubah tidak tertandingi,” kata Francois Nars WWD. “Sama ada ditangkap dalam karya seni, melalui lensa jurugambar majalah, atau pada skrin besar, dia mempunyai kuasa yang menakjubkan untuk merangkumi watak.”

Ia hanya sesuai bahawa jenama salah satu daripada warna dari koleksi selepas bintang; Charlotte adalah hbbodod yang mendalam (belakang kiri) yang terbukti sebagai transformatif sebagai pelakon sendiri kerana keupayaannya mencipta bibir yang kuat, tidak jelas, atau noda yang hanya digigit. Lihat kempen Rampling dalam penerbitan cetak bermula minggu depan, dan dapatkan koleksi gincu Nars Audacious di kiriman pos jenama dan narscosmetics.com pada 1 Sept.

Klik melalui galeri kami untuk membeli bintang produk bibir dan mata yang tepat memakai karpet merah!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − 19 =

map