Inilah Mengapa Anda Tidak Akan Lihat Selena Gomez pada 2017 VMA

Anugerah Muzik Video 2017 MTV adalah acara bertemakan bintang, dengan artis seperti Katy Perry, Lorde, dan Demi Lovato menyerbu permaidani merah dalam couture paling hangat, tetapi ternyata tidak hadir dari persembahan itu adalah seorang penyanyi yang telah mengguncang 2017 dengan yang baru muzik: Selena Gomez. Malah, penyanyi itu jauh dari L.A. apabila pameran anugerah itu berlangsung pada malam Ahad, dan untuk alasan yang baik: Dia mula membuat filem Woody Allen baru di New York City.

InStyleBintang penutup bulan September, yang dicalonkan untuk dua anugerah malam ini, membayangkan bahawa dia tidak akan berada di VMA dalam temu bual radio dengan 92 Pro-FM awal bulan ini. “Saya mungkin menembak tetapi saya tidak boleh percaya saya dicalonkan, yang benar-benar keren, dan saya sangat kecewa kerana saya tidak akan berada di sana,” katanya..

VIDEO: VMA oleh Nombor

Gomez, yang menyanyikan lagu tarian terbaik untuk lagu “It Is not Me” dengan Kygo serta kerjasama terbaik untuk “We Do not Talk Anymore” dengan Charlie Puth, memulakan penggambaran pada filem Woody Allen yang baru bersama Elle Fanning dan Timothée Chalamet. Penyanyi itu memberi keluhan kepada kedua-dua bintang bersamanya di Instagram pada hari Sabtu, menyiarkan gambar-gambar siri kedua-dua mereka tanpa sebarang kapsyen. “Selena !!! Tidak sabar untuk memulakan penggambaran dengan anda !!!!! “Fanning mengulas pada foto itu.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

Terutama juga hilang dari permaidani merah adalah BFF Gomez dari Taylor Swift, yang video muzik baru untuk “Look What You Made Me Do” memulakan kerjaya pada pertunjukan Ahad malam.

BERKAITAN: Lihat Semua Bintang pada 2017 MTV VMA Permaidani Merah

Walaupun kami pasti akan kehilangan kedua-dua besties di VMA, kami tidak sabar untuk menonton projek baru Gomez.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − = 70

map