Inilah Mengapa Blake Lively Menunggu Menjadi Nude pada Skrin Sehingga Kini

Blake Lively mungkin sering melanggar batas “gadis baik” sebagai Serena van der Woodsen Gossip Girl, tetapi peranan terbarunya itu adalah satu yang suka.

In Semua Saya Lihat Adakah Anda, Pelakon wanita berusia 30 tahun itu menggambarkan seorang wanita buta yang secara semula jadi mendapat kembali penglihatannya dan kemudian menyedari bahawa suaminya (dimainkan oleh Jason Clarke) agak mengerikan. Dari rupa treler (di atas), dia mungkin juga kesat. Menariknya, skrip pengarah Marc Forster melibatkan ketelanjangan, sesuatu pasukan Lively pertama kali dilihat sebagai bendera merah. Mereka dilaporkan nyaris tidak menunjukkannya kepadanya.

Seperti nasib, bintang itu memberi peluang kepada skrip Forster dan jatuh cinta kepadanya, adegan bogel disertakan. Walaupun pada mulanya, dia fikir dia akan meyakinkan pengarah untuk memecahkan tabir. “Saya fikir dengan baik, dia tidak unmoving. Biar saya membacanya dan jika ia hebat, saya akan bincang dia, “katanya Vanity Fair.

“Saya selalu mencari penggambaran bogel,” tambahnya dan dengan gembira mendedahkan bahawa apabila ia membentang bahagian-bahagian badan yang telanjang, dia sentiasa satu untuk mengintip. (Maaf, Ryan.) “Saya sangat suka dengan suami saya, tetapi jika ada sepasang buah dada, saya seorang manusia! Anda seperti ‘buah dada’! Ini tidak bermakna saya menyukai mereka, [tetapi] ketika ada boobies telanjang, anda melihat mereka. “

BERKAITAN: Blake Lively Wears Seragam Penjara Jeram Seperti Top Tanaman

Ditembak di Thailand tahun lepas, Lively berkata ia adalah sukar untuk menembak. “Saya tidak ingat seketika bahawa kami tidak penggambaran,” katanya. “Ia adalah filem paling sengit yang pernah saya lakukan.”

Tonton treler untuk Apa yang saya lihat adalah di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 50 = 57

map