Inilah Mengapa Tom Hiddleston Tidak Memikiran Adegan bogel dan Dianggap Hunk

Jeritan paparazzi yang terkumpul telah dikelilingi oleh peminat super yang tidak suka berteriak, “Kamu sangat seksi!” Pelakon Inggeris kedua berusia 35 tahun Tom Hiddleston tiba di pementasan Festival Filem Tribeca yang banyak dibicarakan – filem tidak Gaji besar Rabu malam di dalam Teater SVA Manhattan. Dan siapakah yang boleh menyalahkan mereka? Hiddleston tiba kelihatan seperti pelukis seperti yang pernah berlaku dalam guaman Dolce & Gabbana yang berbadan bulat yang sesuai seperti sarung tangan.

“Saya mencuba dan ia mengingatkan saya tentang ’70-an, dan Gaji besar ditetapkan pada tahun 70-an, “katanya InStyle daripada inspirasi di belakang filemnya. Hiddleston sentiasa menyampaikan rupa yang paling sesuai dengan senarai baju berpakaian terbaik sesiapa sahaja, tetapi ada satu pakaian yang dia yakin sukannya dalam filem baru yang kita jaga untuk melihat sekilas: saman hari jadinya. Momen ringkas, bogel penuh, yang boleh anda lihat dalam treler (di bawah), menawarkan puncak pada badannya yang teruk, tetapi bintang itu mengatakan bahawa semua kamera itu bukan masalah besar.

“Anda tidak melihat apa-apa yang lebih daripada yang anda lihat jika anda melihat saya berjalan di sepanjang pantai memakai batang renang, tetapi penting dalam cerita itu di dalam [JG] Ballard [penulis di belakang buku bertajuk yang sama yang memberi inspirasi kepada filem ] menulis novel itu, watak saya, Dr. Laing, bergerak ke tahap yang tinggi untuk melepaskan diri dari ketegangan kehidupan sebenar. Dia sebenarnya pulih dari trauma keluarga dan dia tidak sabar-sabar untuk tidak mahu namanya disiarkan dan ruang klinikalnya yang bersih, “katanya kepada kami..

Jadi apa yang perlu dilakukan dengan pemandangan mesti menonton? “Perkara pertama yang dilakukannya ialah dia mengambil pakaiannya dan dia berjemur di telanjang. Dan sekeping itu terganggu dengan serta-merta dan dia tidak pernah telanjang lagi. Cara dia mengawalnya adalah untuk berpakaian, “tambahnya. “Dia sebenarnya menyimpan tali lehernya sehingga masanya yang terakhir, begitu juga dengan tema, penting untuk melakukannya. Ia sentiasa menjadi masa yang agak saraf, tetapi saya faham. “

Ia adalah Hiddleston yang menahan mengekalkan kostum sampul di seluruh filem itu; bagaimanapun, itu tidak akan menghentikan Puncak Crimson dan akan datang Kong: Pulau Skull pelakon dari menyampaikan faktor kerendahannya. Mengenai bagaimana dia bertindak balas terhadap penggemar penggemar, semuanya adalah sebahagian daripada pekerjaan itu. “Ia sangat menyanjung … ia lucu. Kita semua berfikir bahawa orang lain adalah lebih seksi, semua orang adalah lebih sejuk. Ia ada kaitan dengan keadaan manusia. Anda tidak boleh memahami bahawa anda mungkin dilihat seperti itu, “katanya. “Bagaimanapun, saya cuba mengambilnya sebagai pujian.”

PHOTOS: Lihat Semua Bintang Bergaya di Festival Filem Tribeca Tahun Ini

Tonton treler untuk Gaji besar, juga membintangi Sienna Miller dan Luke Evans, di atas, dan menandakan kalendar anda – ia mencetuskan teater pada 13 Mei.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − = 68

map