Inilah Nasihat Sweet Diddy Gave Jay-Z Mengenai Menaikkan Kembar

Sekarang Beyoncé dan Jay-Z telah menyertai kelab kembar Hollywood, Sean “Diddy” Combs mempunyai beberapa nasihat utama untuk menangani dua kali ganda tugas lampin.

Semasa penampilan The Show Late With Seth Meyers Rabu malam, mogul muzik, yang merupakan bapa kepada anak kembar berusia 10 tahun, mendedahkan tip yang baru-baru ini memberi Jay-Z untuk menaikkan kembar. “Perkara yang saya katakan ialah anda perlu bersedia untuk menggandakan cinta itu,” kata Diddy kepada Meyers. “Anda terbiasa mendapat kasih sayang dari seorang anak, tetapi apabila anda mendapat cinta yang luar biasa dari dua anak dan mereka anak kembar, itu benar-benar rahmat dan semoga Tuhan memberkati dia dan Beyonce dan keluarga dan semua orang di luar sana yang mempunyai anak- tempoh. “

“Untuk mempunyai kembar adalah dua kali ganda keseronokan,” tambah Diddy. Meyers tidak membiarkan dia berhenti di sana, walaupun. Beliau mempunyai satu soalan yang lebih mendesak, bertanya sama ada ia juga “menggandakan kerja.” Dengan senyuman, Diddy melangkau soalan dan tersenyum dengan senyuman, “Saya hanya ingin mengucapkan terima kasih kepada ibu anak-anak saya!”

BERKAITAN: Langkah Di dalam Beyoncé dan Jay Z $ 400,000 Rumah Sewa Malibu Bulan

Beyoncé dan Jay-Z kini mempunyai keluarga lima terima kasih kepada penambahan baru mereka, yang mereka menyambut awal bulan ini. Pasangan ini juga ibu bapa kepada anak perempuan Blue Ivy, 5. Walaupun mereka masih belum membagi mana-mana gambar bayi mereka-atau apa-apa maklumat tambahan-keluarga dilaporkan telah berehat di rumah sewa $ 400,000 sebulan yang menakjubkan sejak penyanyi “Kebebasan” melahirkan.

Bukan cara yang buruk untuk kembar menghabiskan minggu pertama mereka di dunia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map