Inilah Pandangan Pertama Anda di Buku Sekretariat Kim Kardashian

Ia rasmi: Kim Kardashian adalah ratu selfie. Bintang itu mengumumkan pada bulan Ogos bahawa dia telah membebaskan buku meja kopi yang terdiri daripada gambar-gambar super peribadi, dan kini melihat pertama kami pada produk akhir di sini. Sesuai bertajuk Mementingkan diri sendiri, koleksi gambar diambil sepenuhnya oleh Kardashian sendiri, dan halaman-halaman itu penuh dengan banyak yang tidak pernah dilihat oleh Kim-centric snaps-termasuk imej menggoda yang dipaparkan pada cover rasmi yang dikeluarkan oleh buku itu (gambar di atas).

BERKAITAN: Kim Kardashian dan Kanye West Mengambil Gaya Lapangan Terbang Pasangan ke Tahap Seterusnya

Bintang itu mengetepikan pandangan mengejutkan ultra-mendedah pada akaun Instagramnya hari ini dengan tajuk ini: “Jadi bangga untuk berkongsi liputan buku saya Selfish, keluar pada bulan Mei! Terima kasih Rizzoli untuk membuat ini berlaku & menjadi rakan kongsi yang terbaik. Terima kasih banyak kepada pasukan Donda & Kanye untuk memberi inspirasi kepada idea ini & membantu merancang buku ini supaya saya boleh berkongsi satu dekad selfies dengan cara yang intim & artistik! Tidak sabar menunggu anda semua melihat buku ini! Xo #Selfish #Rizzoli #Donda. “

Dari imej balik balik kegemarannya ke tembakan glam ultra-seksi semasa, Mementingkan diri sendiri akan menyediakan pembaca dengan latar belakang melihat kehidupan Kardashian. Kerja hardcover lebih dari 300 halaman akan diterbitkan oleh jejak Rizzoli Universe pada bulan Mei, yang dijual dengan harga $ 19.95. Perlukan pembetulan Kim Kardashian sekarang? Kami sentiasa mempunyai akaun Instagram beliau untuk menangguhkan kami.

FOTO: Kesan Kim Kardashian Paling Bergaya Pernah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 + = 90

map