Inilah Pandangan Pertama Anda pada Kylie Jenner’s Growing Baby Bump!

Dunia mungkin baru mengetahui bahawa Kylie Jenner menjangkakan anak pertamanya dengan rapper Travis Scott hari ini, tetapi bintang realiti dan mogul kecantikan telah bersenang-senang memainkan benjolan bayi untuk sementara waktu-dia akan jatuh tempo pada bulan Februari, selepas semua. Untuk mata yang tidak curiga, perutnya yang semakin besar tidak begitu ketara, tetapi dengan pengetahuan baru kita, jelas bahawa Jenner hamil.

Kes pada titik: pengasas Kylie Lip Kit yang berpindah minggu lalu dengan anak lelakinya Harry Hudson ke Sumber Kertas. Berpakaian kemeja-T yang besar dengan mainan gigi berbual-bual yang disusun dalam api (berbelanja gaya yang sama di sini), dia kelihatan sangat kasual dengan dia dalam bun separuh dan bra sukan keluar. Walaupun ia agak sukar untuk memberitahu dia mempunyai benjolan bayi, cara dia mengikat perutnya pastinya meluaskan perutnya yang semakin meningkat. 

BERKAITAN: Adakah ini Travis Day Scott Found Out Dia Mengharapkan Bayi dengan Kylie Jenner?

Kylie Jenner Baby Bump
IXOLA / BACKGRID

Walaupun kami sebelum ini mungkin hanya mengecilkan pandangan rendah beliau kerana dia hanya mahu menjadi selesa, ia pastinya merupakan pemergian yang agak besar dari penampilan ab-baringnya yang biasa. Sudah jelas sekarang bahawa dia cuba untuk menyimpan bundelan kegembiraan di bawah bungkus sebelum dia bersedia untuk membuat pengumuman itu. 

Sekarang bahawa dia telah membuat kehamilannya awam, kita tidak boleh menunggu untuk melihat apakah dia mengambil halaman dari kakaknya Kim Kardashian West’s playbook. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − = 93

map