Inilah Semula Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Fascia Blaster

Jika anda terus melihat batang putih tertentu dengan lampiran berbentuk kepingan salji di seluruh makanan Instagram anda-terutamanya dari akaun blogger kecergasan yang membuat anda berasa buruk kerana melepaskan gim-dan merasa sedikit tertarik, anda tidak bersendirian. Alat itu adalah Fascia Blaster ($ 89; fasciablaster.com), dan berdasarkan kepada sebelum dan selepas tembakan lebih utama daripada selfies Kardashian-Jenner, ia boleh membuat beberapa perubahan yang cukup dramatik ketika datang untuk mengurangkan penampilan selulit. Untuk memahami dengan tepat apa yang dilakukan oleh Fascia Blaster, pertama-tama kami harus bertanya kepada pencipta Ashley Black satu soalan utama. Apa sebenarnya adalah fascia? “Fascia adalah tisu penghubung badan, dan di mana-mana, ia berjalan dari kepala ke kaki, jari-jari ke hujung jari, dan seluruhnya,” jelasnya. “Ia menyediakan rangka kerja yang membantu menyokong dan melindungi kumpulan otot individu, organ, dan seluruh badan sebagai satu unit.” Ia mempunyai persamaan yang cukup kuat untuk spiderwebs, walaupun terdapat empat jenis yang berbeza; struktur fascia pada paras permukaan, interstructural sepanjang struktur dan organ, visceral, yang mengisi rongga dan membantu menjaga organ di tempat, dan fascia tulang belakang di sekitar saraf tunjang.

Facia Blaster - EMBED
ashleyblackguru / instagram

BERKAITAN: Semua Yang Anda Sekali Ingin Tahu Mengenai Cupping

Tetapi bagaimana semua ini berkaitan dengan selulit? “Apabila kita mengalami kecederaan atau trauma, kontrak fascia dan dan mengganggu kawasan itu untuk menawarkan sokongan, tetapi perekatan ini juga bertanggungjawab untuk ketat dan sekatan,” kata Black kepada kami. “Bukan sahaja ini boleh menyakitkan, tetapi juga penyebab selulit. Fascia mematuhi kulit, menariknya ke bawah, dan seterusnya, lemak ditolak melalui fascia, mewujudkan ‘gunung dan lembah’ yang kita kenal sebagai selulit. ” The Fascia Blaster membantu memecahkan kawasan-kawasan yang terdistorsi, dengan berkesan mengurangkan penampilan selulit, dan mengembalikan tisu ke keadaan asalnya yang sihat. Kerana fascia ada di mana-mana, alat ini boleh digunakan di setiap kawasan badan (dan sesering setiap hari, pada itu), tetapi Black mencatat bahawa ramai pengguna cenderung menargetkan paha, perut, dan lengan terlebih dahulu. Mulailah dengan kulit yang telanjang, sapukan lapisan minyak tubuh, pinkan kawasan lemak di antara lampiran salji-esque, dan gosok dengan kuat selama 1 hingga 5 minit. Anda mungkin mengalami sedikit lebam pada mulanya kerana anda memecah kapilari sebagai tambahan kepada sel-sel lemak, tetapi Black meyakinkan kami ia adalah tanda penyembuhan, dan akhirnya berkurang. “Ramai pengguna telah melaporkan hasilnya dengan segera-mereka hampir-hampir tidak mengalami kesakitan, lebih banyak tenaga, dan pelbagai pergerakan yang lebih baik-tetapi untuk estetika, banyak pengguna turut melihat keputusan serta-merta,” tambahnya. Sudah tentu, tahun dan tahun sekatan mungkin memerlukan masa yang lebih sedikit, tetapi jika 5 minit selepas mandi adalah semua yang diperlukan untuk membatalkannya, maka tandatangan kami.

VIDEO YANG TERKAIT: Kami Mencuba: Rawatan Kontur Tubuh Victoria’s Secret Models Swear By

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 + = 23

map