Inilah Tepat Bagaimana Liam Hemsworth Terasa Perkahwinan Seks Sama

Liam Hemsworth tidak menyuarakan kepercayaan politiknya.

Pada hari Selasa, pelakon kelahiran Melbourne berusia 27 tahun itu mengambil Instagram untuk menggalakkan rakan-rakan Australia untuk mengundi “ya” memihak kepada perkahwinan dan kesamarataan seks di negara asalnya. Pada masa ini, rakyat mengundi pada subjek sebelum ia menuju ke Parlimen untuk keputusan muktamad. Menurut CNN, 63 peratus warga Australia menyokong undang-undang perkahwinan antara jantina yang sama.

Begitu juga Hemsworth. “Saya secara peribadi tidak percaya bahawa perkahwinan sesama jenis harus turun ke undi. Saya percaya ia adalah KETIGA MANUSIA untuk dapat berkahwin dengan orang yang anda suka tanpa mengira jantina, “katanya menulis bersama imej Australia dengan warna bendera LGBTQ. “Kepada semua warga Australia yang mempedulikan kesaksamaan dan hak asasi manusia, sila nyatakan YA kepada perkahwinan sejenis. Janganlah bodoh tentang perkara ini. Undi YES untuk perkahwinan sejenis di Australia. “

Saya secara peribadi tidak percaya bahawa perkahwinan seks yang sama harus turun ke undi. Saya percaya ia adalah KETIGA MANUSIA untuk dapat berkahwin dengan orang yang anda suka tanpa mengira jantina. Kepada semua warga Australia yang mempedulikan kesamarataan dan hak asasi manusia, sila nyatakan YA kepada perkahwinan seks yang sama. Janganlah bodoh tentang perkara ini. Undi YA untuk perkahwinan seks yang sama di Australia.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Liam Hemsworth (@liamswsworth) pada

Dukungannya terhadap sebab itu tidak mengejutkan, mengingat tunang Miley Cyrus adalah seorang aktivis yang besar untuk kesamarataan untuk semua.

Australia !!!!! Undi 4 Kesetaraan Perkahwinan! Aussies adalah sebahagian daripada orang-orang yang berfikiran terbuka dan terbuka yang paling indah yang pernah saya jumpa! Semua orang patut mencintai dan berkahwin dengan siapa yang mereka pilih! Saya akan lebih bangga memanggil diri saya Aus dengan persatuan;) jika undang-undang ini diluluskan! Cinta cinta cinta! Ia tidak pernah terlalu banyak dan ia tidak mencukupi! Lebih LOVE @happyhippiefdn (regram @ chrishemsworth)

Satu jawatan yang dikongsi oleh Miley Cyrus (@mileycyrus) pada

BERKAITAN: Miley Cyrus Terlibat Menggambarkan Kehidupan Seksnya dengan Liam

Props untuk bercakap, Liam.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map