InStyle July Cover Girl Kate Hudson’s Best Street Style Looks of 2014 (So Far)

From keranjang santai yang dia tunjukkan pada bulan Julai InStyle Ciri-ciri penutup (dijual sekarang di gerai-gerai) ke luar tugas itu sebagai sukan ketika menyesuaikan tugasnya sebagai ibu kepada dua orang, nampaknya Kate Hudson adalah satu-satunya jaring-of-all-trades. Dia mengetengahkan pelbagai koleksi, seperti cengkeraman kacamata CH CH KH dengan Chrome Hearts, jenama gaya hidupnya, Fabletics, dan garis LBDnya untuk Ann Taylor-tidak perlu dikatakan, pelakon itu tahu satu atau dua perkara mengenai fesyen. Dan gaya jalanannya adalah bukti lebih lanjut.

Untuk maklumat lanjut mengenai bintang penutup kami: Langgan InStyle sekarang

Tetapi apabila ia datang ke dalam estetik terasnya dan mengetengahkan siluet yang disukai beliau, penemuan kami tidak jelas. “Saya jenis di seluruh dunia ketika datang ke fesyen,” Hudson sebelum ini mendedahkan kepada InStyle.com.Itu benar – pelakon itu boleh menarik banyak perkara dan membuatnya kelihatan baik, sama ada sepasang seluar jejak metalik oleh Zimmermann (di atas, betul) atau lounger berpecah-seamed.

Akhirnya, dia berkata, ia semua berkait rapat dengan ini: “Apabila anda meletakkan sesuatu, dan anda merasa baik di dalamnya, itu mungkin apa yang anda perlu memakai kerana ia akan menimbulkan keyakinan kepada orang-orang di sekeliling anda.” Untuknya, itu bermakna banyak kepingan mudah, lapisan, dan girly.

Mengambil inspirasi dari gaya luar tugas Hudson dengan rupanya yang bergaya, di hadapan.

Plus, ambil satu salinan InStyle ‘s Julai, dijual dan tersedia untuk turun digital sekarang, untuk melihat ciri penuhnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 7

map