Internet Tidak Dapat Menghentikan Keseronokan Tatu Kembali Giant Ben Affleck

Ada apa dengan selebriti yang berbohong mengenai tatu besar mereka?

Pada tahun 2015, Ed Sheeran bercakap bahawa tatu singa (dan sangat sukar untuk terlepas) tatu singa di dadanya adalah palsu, hanya untuk kemudian mendedahkan ia nyata. Dan sekarang, Ben Affleck adalah yang terbaru yang telah membohongi dakwat tetapnya.

Pelakon berusia 45 tahun itu baru-baru ini gambar tanpa baju di pantai, dan pengguna Twitter dengan cepat menunjukkan bahawa tatu phoenix yang besar yang pernah dikatakannya adalah palsu, sebenarnya, telah menandatangani pada tubuhnya. Pada 2016, Affleck memberitahu Tambahan tatu itu adalah “palsu untuk filem” tetapi, tidak, internet tidak memilikinya, dengan sesetengah orang menyebutnya “begitu hodoh” dan “begitu cemooh secara universal.” 

Seorang peminat juga menegaskan bahawa Sarah Jessica Parker menyukai foto Instagram yang menimbulkan keseronokan pada tatu.

Rupa-rupanya, ada juga akaun Twitter yang didedikasikan untuk tatu itu sendiri.

BERKAITAN: Tiada Yang Diharapkan Kate Middleton Dapatkan Tattoo

Sebagai CNN menegaskan, minat bekas kasih sayang Affleck bahkan menyeru betapa besarnya dan-untuk menonjolkan tatu itu dengan baik. Jennifer Lopez berbual dalam satu episod Apa Yang Terjadi Secara Langsung dengan Andy Cohen pada tahun 2016, berkata, “Sungguh mengerikan, apa yang kamu lakukan.”

“Tato-Nya sentiasa mempunyai warna terlalu banyak. Mereka tidak sepatutnya berwarna, “katanya.

Semasa membincangkan perpecahan mereka pada tahun yang sama, Jennifer Garner mempunyai kata-kata pilihan mengenainya. “Anda tahu apa yang akan kami katakan di kampung halaman saya tentang itu? ‘Berkat hatinya,’ “katanya Vanity Fair. “Phoenix naik dari abu … Adakah saya abu dalam senario ini? Saya merungut. Saya enggan menjadi abu. ” Shaaade.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − = 22

map