Iris Apfel Embraces Tech Wearable dengan Koleksi Barang Kemas Baru: “I Think It’s a Brilliant Idea!”

Iris Apfel adalah ikon gaya berusia 94 tahun yang merupakan bolt tenaga, sentiasa mengisi senarai tugasannya dengan susunan projek-projek yang merangkumi kerjasama perhiasan HSN yang berulang dan dokumentari autobiografi. Jadi, untuk memulakan 2016 dengan cara hanya ahli-ahli aksesori boleh, pereka dalaman dalaman bekas bekas pereka White House telah bekerjasama dengan syarikat teknologi WiseWear untuk memperkenalkan Koleksi Socialite yang baru, satu garis tiga yang berbeza, pelbagai guna kepingan perhiasan yang anda ingin tangan anda disambungkan.

Dikeluarkan The Calder, The Duchess, dan The Kingston (di bawah), ciptaan emas dan perak yang direka dengan rapi bukan sahaja kelihatan baik pada pergelangan tangan tetapi juga membantu anda mengesan panggilan masuk, teks dan e-mel, sambil menjejaki langkah-langkah yang diambil, kalori terbakar, dan tahap penghidratan-sebab Apfel suka ia.

“Saya fikir ia adalah idea cemerlang. Saya terlupa sering minum air yang mencukupi, jadi saya mendidih dan saya mempunyai pengalaman untuk menjadi sangat riang. Saya tahu orang-orang yang telah jatuh dan mempunyai kesan buruk, mulai daripada bang dalam lutut hingga mati, “kata Apfel InStyle peranti ini, yang juga boleh menghantar isyarat kecemasan dalam keadaan kecemasan. “Ia membolehkan anda tahu itu dan membuat anda sedar bahawa anda boleh berhenti dan tangki.”

Iris Apfel Jewelry
WiseWear courtesy

Beli ia: (kiri ke kanan) The Kingston, The Calder, The Duchess, $ 300 each; wisewear.com.

Begitu juga dengan kepingan-kepingan yang sederhana, namun sangat canggih, bergantung kepada jangkaan salah satu wanita yang paling bergaya di dunia? “Mereka sangat mudah dan mereka boleh dipakai dengan segala-galanya dan boleh digunakan bersama dengan perhiasan lain, yang bagus,” katanya kepada kami. “Apa yang akan kami lakukan pada masa akan datang adalah membuat beberapa pernyataan lebih lanjut-kekal tegang.”

Iris Apfel Jewelry
WiseWear courtesy

BERKAITAN: Iris Apfel Mendedahkan Pakaian yang Dia Pakai jika Dia Menikah Lagi

Selain berkhidmat sebagai wajah Pengumpulan Sosial, Apfel juga sibuk menyiapkan untuk membebaskan buku kemudian tahun ini, bersama dengan koleksi dengan Happy Socks, antara projek lain. Tenaga beliau, juga satu lagi perkara yang terus menanti. “Saya hanya menyimpan fikiran terbuka dan saya tetap sibuk, yang saya fikir adalah perkara terbaik untuk kesihatan mental anda,” tambah Apfel. “Saya suka apa yang saya lakukan dan saya sangat bersemangat dengan kerja saya dan saya mempunyai banyak kawan yang sangat baik dan saya cuba membuat hitungan setiap hari. Ia berfungsi selama 94 tahun, jadi saya harap ia berterusan. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − 65 =

map