Ishak Mizrahi Memperluaskan Estetik Tanda Tangannya ke Beg Makeup Anda!

Di tengah-tengah musim sejuk apabila kita biasanya berpakaian jaket dan sepasang almari pakaian, kami sentiasa berterima kasih kepada cetakan yang menyeronokkan Isaac Mizrahi dan warna-warna yang terang, yang tidak pernah gagal menambah warna yang amat diperlukan untuk kami ensembles gelap. Hanya pada waktunya untuk memberikan arsenal kecantikan anda reboot musim bunga, pereka akan memberikan beg solek anda rawatan yang sama dengan barisan solek barunya!

Mizrahi telah bekerjasama dengan True Cosmetics untuk melancarkan TRUE Isaac Mizrahi, barisan lipstik yang mengagumkan, glosses, bayang-bayang, pengilat kuku, dan banyak lagi, yang terdapat dalam warna yang berani sebagai personaliti Mizrahi yang menyeronokkan. “Saya sangat gembira melancarkan garis kecantikan cinta warna, dan kini saya dapat berkongsi keghairahan saya dalam cara yang baru dan menarik ini, “katanya.” Rias wajah yang betul adalah penting untuk rupa wanita, dan menjadikan wanita merasa cantik adalah apa yang jenama saya semua. “

BERKAITAN: Lihat Kerjasama Bayi Baru Indah Ishak Mizrahi

Dengan wangian yang telah berjaya di bawah tali pinggangnya, usaha kecantikan Mizrahi yang terkini adalah satu yang kita harapkan dia akan membuat, dan julatnya pasti tidak mengecewakan. Di dalam pembungkusan emas luxe, setiap formula dipenuhi dengan alga laut, teh hijau, dan vitamin A dan E untuk memastikan kulit di bawahnya tetap sihat, dan warna dinamakan selepas ikon Hollywood kegemaran Isaac dan tempatan New York.

Beli barisan penuh sekarang, yang termasuk alat penjagaan kulit dan alat solek, di isaacmizrahi.com dan nantikan QVC pada bulan Februari untuk menangkap debut TV mereka. Kami tidak boleh berjanji bahawa anda akan melihat perdebatan lain tentang Bulan yang berlaku (Mizrahi akhirnya menjadi betul, untuk rekod), tetapi kami yakin bahawa ia akan sama seperti menghiburkan untuk melihat setiap produk berfungsi sihir pada skrin.

FOTOS: Selebriti Memakai Ishak Mizrahi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 85 = 95

map