Isla Fisher Menggantikan Wajahnya dengan Amy Adams dalam Kad Percutian dan Tidak Ada yang Perasan

Sekiranya anda mempunyai masa yang membezakan antara Isla Fisher dan Amy Adams, anda tidak bersendirian-walaupun keluarga Fisher mengelirukan dua buah kepala redha. Pelakon, yang bersama-sama dengan Adams dalam Haiwan Naga, berkata dia bermain gurauan pada kawan dan keluarganya dengan meletakkan Adams pada kad Krismas mereka, tetapi tidak ada yang melihat perbezaan.

“Suami saya dan saya, sebenarnya, satu tahun untuk kad ucapan selamat kami, saya memotong dan menampal wajah Amy Adams atas saya. Jadi ia adalah Sasha, Amy, dan anak-anak, dan kemudian kami berkata, ‘Salam musim dari Sasha, Isla, dan’-tidak ada yang perasan, “Fisher bercanda pada Hari ini tunjukkan. “Semua orang suka, ‘Oh kad kamu sangat comel.’ Saya suka, ‘Itu adalah jenaka! Bukan aku-itu Amy! ‘”

Pemain berusia 40 tahun itu juga memecah beberapa berita menarik mengenai prospek a Crashers Perkahwinan sekuel. “Saya bertemu dengan Vince Vaughn di sebuah pesta dan dia berkata bahawa nampaknya kita akan membuat sekuel. Jadi saya sangat teruja melihat apa yang berlaku kepada Gloria, “kata Fisher.

Walaupun bukan perjanjian yang dibuat, Crashers Perkahwinan 2 sudah pasti dibuang. “Saya tidak sepatutnya mengumumkannya pada televisyen pagi, tetapi nampaknya terdapat beberapa perbualan,” jelasnya.

BERKAITAN: Nicole Kidman dan Isla Fisher Adakah BFF Ultimate Aussie pada 2016 InStyle Anugerah

VIDEO: Amy Adams Transformasi Gaya

 

Sekarang semua yang kita perlukan ialah Pengakuan daripada Shopaholic sekuel dan kehidupan kita akan dibuat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − = 90

map