J.Lo dan Bestie Leah Remini Kongsi Gambar Pertama dari Set Filem Yang Baru

Roti teratas, bibir merah tebal, dan pengumuman besar? Semak. Begitulah masa ikatan dilakukan ketika datang kepada Jennifer Lopez dan bestinya Leah Remini.

The Shades of Blue bintang mendedahkan minggu lalu bahawa kedua-duanya akan muncul dalam satu filem baru bersama-sama. Lopez mengumumkan berita itu dengan gambar dua keramaian di bawah selimut dengan senyuman di muka mereka. “Setiap Lucy memerlukan Ethel. Lihatlah siapa yang melakukan filem bersama !! #SecondAct @stxentertainment @leahremini,” dia memaparkan foto itu, yang menunjukkan dia bergoyang baju rajutan bersulam putih.

Setiap Lucy memerlukan Ethel. Lihat siapa yang melakukan filem bersama !! #SecondAct @stxentertainment @leahremini

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jennifer Lopez (@jlo) pada

Komedi romantis yang akan datang, Akta Kedua, bintang Lopez, yang memainkan “pekerja kedai besar kotak yang membangkitkan hidupnya dan gaya hidupnya dan mendapat peluang untuk membuktikan ke Madison Avenue bahawa pintar jalanan adalah sebagai berharga sebagai ijazah kolej,” menurut Pelbagai.

Remini akan memainkan sahabat baiknya dan kawan besar di dalam filem itu. Memandangkan hubungan rapat mereka, kami tidak ragu lagi bahawa kedua-dua mereka akan mempunyai letupan dan mematikan set.

BFF bukan satu-satunya nama besar yang dilampirkan pada projek itu. Lopez mengumumkan pada 17 Oktober bahawa Vanessa Hudgens bersedia untuk menyertai pelakon itu juga. Lopez berkongsi berita menarik di akaun Instagramnya bersama gambar kedua-dua mereka dari apa yang kelihatan seperti pertunjukan anugerah. “Lihat siapa lagi yang menyertai saya di #SecondAct … @vanessahudgens @stxentertainment,” dia merakamkan gambar.

Lihat siapa lagi yang menyertai saya dalam #SecondAct … @vanessahudgens �� @stxentertainment

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jennifer Lopez (@jlo) pada

Pada hari Isnin, 23 Okt, plot itu menebal ketika Remini mencatat tembakan dari hari pertama di set. Dalam snap manis, Leah dan J.Lo berkembar dalam jaket biru, masing-masing memegang seorang pekerja nametag (watak Remini bernama Joan, sementara Lopez adalah Maya). “Hari pertama! Pada set #SecondAct @jlo @stxentertainment @ egt239 #Keluarga #QueensGirls #NyGirls, “the Raja Queens alum disebutkan gambarnya.

Hari pertama! Pada set #SecondAct @jlo @stxentertainment @ egt239 #Family #QueensGirls #NyGirls

Satu jawatan yang dikongsi oleh Leah Remini (@leahremini) pada

Adakah terlalu awal untuk mengatakan bahawa kita terobsesi dengan filem ini? (KAMI SANGAT DENGAN MOVIE INI.)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − = 17

map