J.Lo Is Give Us Jenny Major dari Blok Vibes di Teaser Video Muzik Barunya

Jangan tertipu oleh batu yang dia ada, kerana lima belas tahun kemudian, Jennifer Lopez masih Jenny dari Blok-sekurang-kurangnya mengikut Instagramnya. Dengan jawatan yang memberi penghormatan kepada gaya asalnya, penyanyi lagu Latina melancarkan hari pra-J-Rodnya dalam foto yang menggoda video muziknya yang akan datang iaitu “Amor Amor Amor.”

Memberi kita bergetar tanpa henti, bintang pop, yang kini sedang bekerja keras dalam album semua-Sepanyol, yang dihasilkan oleh mantan suami, Marc Anthony, meninggalkan pakaian yang elegan di la Met Gala dan Cannes di rumah untuk sesuatu dengan sedikit kecanggihan. Dalam foto itu, J.Lo mengerjakan tiang kereta bawah tanah di T-shirt Tebal, kasut renda hitam yang dipasangkan dengan baju baju vinil yang sesuai lutut, dan hoodie bulu yang paling mewah yang pernah kita lihat.

VIDEO: 10 dari Instagram Paling Banyak J.Lo Pernah

Penyanyi lagu itu melayari penampilan berani dengan kuda ekor yang ramping, gelang emas yang besar, dan rantaian emas yang tebal, yang mengarahkan kami untuk mempercayai ia adalah tahun 2002 sekali lagi.

“Preparando algo grande en mi barrio !! #amoramoramor @wisin @jessyterrero #videonuevo #vienepronto,” penyanyi itu menulis, yang diterjemahkan kepada “sesuatu yang besar untuk kejiranan saya” dan “video baru akan datang tidak lama lagi.”

Preparando algo grande en mi barrio !! #amoramoramor �������� @wisin @jessyterrero #videonuevo #vienepronto

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jennifer Lopez (@jlo) pada

BERKAITAN: Jennifer Lopez Rocks Gloriously Tambahan Pakaian Latihan Semasa dengan A-Rod

Bolehkah bintang itu kembali ke Bronx untuk trek barunya? Bercakap mengenai kejutan Throwback Thursday yang paling baik!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − = 57

map