J.Lo Masih Sepenuhnya Tidak Sempurna Walaupun Mendapatkan Pelajaran Tarian dari Kanak-kanak yang Menyenangkan

Kami belum melihat Jennifer Lopez kelihatan apa-apa tetapi tidak sempurna apabila memamerkan langkah poppin rampasannya, dan kelas “Toddlerography” Isnin malam tidak terkecuali.

Terkenal dengan gerakan tarian legenda beliau, bintang “Booty” membuktikan bahawa dia masih boleh belajar satu atau dua perkara apabila dia berhenti di Late Show Late untuk segmen popular. Semasa pameran itu, Lopez mendapat pelajaran dalam koreografi oleh kumpulan yang comel, walaupun sangat sukar, kanak-kanak, yang bermain instruktur tarian untuk malam.

Lopez – yang membuat penampilan istimewa semasa Lmakan Late Show ‘s Carpool Karaoke Primetime Special-Kemudian telah memberi amaran tentang tots oleh tuan rumah James Corden semasa dia menghangatkan dalam latihan senaman ab-baringnya. “Kelas ini akan membuat anda memikirkan semula semua yang anda fikir anda tahu mengenai tarian. Jurulatih adalah mimpi buruk dan jangan melihatnya di mata,” kata pelawak British itu kepadanya..

Kemudian, dengan tarian J.Lo melanda “On the Floor” berdebar di latar belakang, pasangan itu cuba mengikuti petunjuk koreografer mini mereka, kerana mereka diarahkan untuk mendapatkan kardio mereka dengan melompat di tempatnya, berlari melompat-lompat di seberang bilik, dan merangkak dan berguling-guling di atas lantai ketika cuba untuk mengikuti beberapa langkah baru. Malah, penyanyi lagu Latina yang berpengalaman itu terbantut seketika oleh seorang gadis yang sangat hebat memimpin untuk melompat memecah di lantai dan kemudian meregang kakinya di atas kepalanya.

Kami juga mendapat kelebihan tambahan selepas tindakan itu, kerana kumpulan itu disejukkan dengan tarikh bermain di lubang bola dengan salah seorang guru tarian mereka, dan ibu dari dua tidak dapat menahan bola yang mengerikan dengan nakal. Menjelang akhir segmen, bintang itu berjaya mengukuhkan statusnya sebagai ratu menari muktamad dengan entah bagaimana menjadikan gerakan yang paling menonjol dan arahan yang paling sungguh-sungguh menjadi rutin tarian yang sesuai dengan kediamannya di Las Vegas.

BERKAITAN: Pakaian Satin Jennifer Lopez yang Tinggi akan Mengambil Napas Anda

Klik di sini dan muat turun pada jam 24:00 di Carpool Karaoke Primetime Special di bawah untuk menyaksikan percubaan pasangan untuk mengikuti bersama dengan instruktur kecil mereka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 50 = 57

map