J.Lo Menyiarkan Instagram Terbaik untuk Marc Anthony Selepas Kematian Ibunya

Mereka mungkin tidak akan berkahwin lagi, tetapi Jennifer Lopez dan Marc Anthony masih menyokong satu sama lain melalui masa-masa sukar.

Pada hari Khamis, Anthony berkongsi berita sedih bahawa ibunya, Guillermina Quiñones, telah meninggal dunia. Dalam karyanya di Twitter, penyanyi berusia 48 tahun itu menulis, “Hari ini pukul 12:10 petang, wira keluarga saya, batu kami, pelindung kami, inspirasi dan sekarang ANGEL meninggal dunia. Dia pergi dengan selamat, disertai dengan semua doa anda dan baik harapan yang kami terima terima kasih kepada semua. “

Walaupun Anthony dan Lopez berpecah pada tahun 2011, kedua-dua mereka kekal baik dan ibu bapa kembar mereka, Emme dan Max, bersama-sama. Secara semulajadi, J.Lo berada di sana untuk bekas suaminya semasa kesulitan ini, menjangkau dengan kata-kata baik dan banyak cinta.

Pada hari Sabtu, yang Shades of Blue bintang mencatatkan imej manis Anthony di Instagram, di mana dia berbaring, dikelilingi oleh enam anaknya. Di bawah imej itu, J.Lo menulis bahawa ia adalah “Hanya apa yang diperintahkan oleh doktor … Dikelilingi oleh cinta.” Bintang pop meneruskan jawatannya dalam bahasa Sepanyol, menulis, “Descansas en Paz Ginny … te vamos a extrañar,” yang bermaksud, “Bertenang dengan selamat, Ginny, kami akan merindui anda.”

Hanya apa yang diperintahkan oleh doktor … Dikelilingi oleh cinta … ❤️ Descansas en Paz Ginny … te vamos a extrañar #familia #love

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jennifer Lopez (@jlo) pada

BERKAITAN: Jennifer Lopez dan Twins Her adalah Cutest Cut Time Buddies

Hati kami pergi ke Anthony kerana kehilangannya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 − 12 =

map