Jadi Anda Memohon Terlalu Banyak Produk untuk Rambut Anda-Sekarang Apa?

Ia berlaku walaupun maven rambut yang paling curang: dab produk secara tidak sengaja berubah menjadi gumpalan dan meninggalkan gaya rambut anda rosak. Tetapi kerana anda terlalu berlebihan, ini tidak bermakna anda perlu bermula dari awal. Berikut adalah tiga produk yang paling cenderung untuk berlebihan, dan nasihat pakar mengenai cara memperbaikinya:

Syampu Kering

Bergantung pada hibrid dari pengering pukulan anda untuk membantu mengangkat serbuk rambut. “Mulakan akar dan kemudian jalankan ke bawah batang rambut sambil menggunakan jari untuk mengangkat dan goncangkan helai untuk membolehkan serbuk itu hilang,” kata penekan rambut Nathaniel Hawkins. Cuba Pilihan Beli Kecantikan Terbaik ini dari Conair ($ 35; target.com).

BERKAITAN: Masalah Rambut Terbesar Anda, Selesai

Penyembur rambut

Sangat mudah untuk memicu gembira dan pergi dari “lembut” ke “kepala topi keledar.” Menghilangkan helai yang disusun dengan lembut dengan memberus gigi dengan sikat bulu babi (kita suka sikat sikat Mason Pearson, $ 205; neimanmarcus.com). “Bulu-bulu itu bersentuhan dengan batang rambut dan kelebihan itu melicinkan kutikula dan merebut dan memecah zarah penyiram rambut,” kata Hawkins.

032315-hair-tools-embed.jpg
Time Inc. Digital Studios

Serum

Perkara pertama dahulu: basuh tangan dengan sabun dan air untuk membuang sebarang sisa baki. Gunakan ciri-ciri yang meningkatkan sifat serum untuk kelebihan anda dan luncurkan besi rata (seperti ini dari Harry Josh, $ 250; dermstore.com) melalui helai untuk membuat kemasan super-ramping. “Silikon yang terdapat di kebanyakan serum adalah mesra haba,” kata Hawkins. “Besi rata akan membantu melembutkan penampilan serum dan mewujudkan rupa berkilat.” Jika ia masih terlalu berminyak, tekan tuala kertas penyerap dengan helai.

FOTOS: 8 Cara Meningkatkan Permainan Boneka Anda Ini Musim Semi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map