Jadi ini adalah mengapa rambut Khloé Kardashian telah mendapatkan curlier semasa hamil

Anda tidak membayangkan perkara-perkara-rambut Khloé Kardashian telah mendapat perhatian yang lebih lama sejak dia hamil.

Bintang TV realiti berusia 33 tahun kini menjangkakan anak pertamanya dengan teman lelakinya Tristan Thompson, dan semalam, dia mengambil ke Snapchat untuk menjelaskan mengapa dia telah menggayakan rambutnya dengan cara yang berbeza akhir-akhir ini. Dalam video beliau di media sosial, Kardashian menjelaskan bahawa dia tidak lagi boleh mendapatkan Blowouts Brazil kerana dia hamil, jadi rambutnya yang semula jadi perlahan-lahan kembali ke rambutnya.

TK
khloekardashian / instagram

“Saya telah pukulan Brazil mengeringkan rambut saya selama bertahun-tahun kerana saya mahu rambut lurus-anda sentiasa mahu apa yang anda tidak mempunyai,” jelasnya. “Tapi sekarang saya hamil, saya tidak boleh buat itu, jadi saya akan kembali perlahan.”

Rawatan rambut Brazil tidak biasanya disyorkan untuk wanita mengandung kerana bahan kimia yang terlibat dalam proses tersebut.

The Tubuh Revenge tuan rumah terus mengatakan bahawa dia sebenarnya suka keritingnya sekarang-walaupun mereka agak keriting pada masa ini. Mungkin keghairahan kecantikan hanyalah apa yang dia perlukan?

Jawatan yang dikongsi oleh Khloe Kardashian Snapchats ❕ (@khloesnapchats) pada

Jawatan yang dikongsi oleh Khloe Kardashian Snapchats ❕ (@khloesnapchats) pada

Jawatan yang dikongsi oleh Khloe Kardashian Snapchats ❕ (@khloesnapchats) pada

Kardashian akan dapat kembali meluruskan rambutnya apabila dia menjadi ibu dalam beberapa bulan, tetapi mungkin dia akan memutuskan untuk mengekalkan keriting untuk seketika. Kami menggali rupa baru!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 13 = 19

map