Jadi, Zip Lining Menara Eiffel Kini Mungkin

Menara Eiffel adalah lebih daripada sekadar tarikan pelancong: Sekarang, ia adalah tempat untuk aksi bertarung-daredevil. Perrier membina garis zip dari Menara untuk peminat untuk menunggang, dan rakaman itu sangat luar biasa.

Tarikan ini dibina untuk meraikan Terbuka Perancis, dan bertujuan untuk membolehkan pelumba pengalaman terbang walaupun langit secepat bola tenis. Para pencari nafas boleh menunggang Menara, bermula pada ketinggian 375 kaki, dan bergerak sekitar setengah batu pada kelajuan 55 batu sejam, menurut Condé Nast Traveler.

Eiffel Tower Zip Line 1
Getty

Perjalanan yang bebas untuk mereka yang berani, hanya bertahan selama satu minit, dan memberikan pemandangan panorama bandar yang menakjubkan, bermula dari Menara Eiffel, melintasi Champs de Mars, dan menamatkan di L’École Militiare.

Eiffel Tower Zip Line 2
Getty

Daya tarikan hanya dibuka sehingga 11 Jun, dan hanya mempunyai 100 tunggangan setiap hari. Tonton video di atas untuk hidup secara beramai-ramai melalui daredevils ini.

BERKAITAN: Bagaimana Menghiasi Rumah Anda Seperti Pangsapuri Paris

Buat masa ini, saya akan menjaga kaki saya tegas di atas tanah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map