Jaime Lannister Memiliki Reaksi Hilarious terhadap Adegan Jon dan Dany Sex on Game of Thrones

Incest adalah tara untuk kursus ini Game of Thrones. Kami diperkenalkan kepada kembar Cersei dan Jaime Lannister dalam episod pertama, dengan cepat mengetahui bahawa mereka berkongsi nookie dan tiga anak sekali-sekala.

Jadi apabila Jon Snow (nama sebenarnya sebenarnya Aegon Targaryen, walaupun dia tidak tahu lagi) tidur dengan ibu saudaranya, Daenerys Targaryen, peminat tidak sama sekali jijik dengan hubungan incesuous. Sebenarnya, banyak daripada mereka … masuk ke dalamnya? Jon dan Dany masih belum tahu bahawa mereka berkaitan, jadi mereka yang melakukan hubungan seks tidak seperti yang kasar, katakan, kembar persaudaraan Cersei dan Jaime menyukainya, bukan? SANGAT, sekurang-kurangnya jika anda bertanya kepada Nikolaj Coster-Waldau.

tk
Dengan hormat dari HBO

Pelakon, yang memainkan Jaime Lannister, merasakan respons Jon dan Dany lebih daripada sedikit munafik. “Bukankah menarik bahawa ia tidak mengganggu sesiapa pun? Anda jenis akar untuk mereka, dan anda suka, eh, mereka mungkin berkaitan tetapi, anda tahu, siapa yang peduli? “Katanya. InStyle.

Jaime, untuk satu, tidak akan menjadi sejuk dengannya. “Saya fikir dia akan ketawa dengan baik apabila dia mendapati dia sedang tidur dengan Jon Snow dan mereka sebenarnya adalah ibu saudara dan anak saudara. Saya fikir Jaime akan membawanya setiap kali dia dapat. Saya berharap dia akan. Itu akan menjadi lucu. ‘Jadi Aegon, bagaimana Aunty lakukan?’ “Dia bercanda.

tk
Dengan hormat dari HBO

Walaupun dia mungkin menuju ke utara selepas berpisah dengan kakaknya / cintanya Ratu Cersei, Coster-Waldau tidak melihat Jaime bergegas ke arah Daenerys. “Saya tidak fikir dia akan berkongsi kegilaan abangnya dengan wanita ini,” katanya InStyle. “Dia bukan peminat. Jika anda melihat semua rakan anda dan orang yang anda bekerja dengan dibakar hidup-hidup seperti yang dia lakukan, itu akan menjadi sukar untuk pergi, ‘Saya pasti anda akan membawa banyak kedamaian dan kemakmuran ke rantau ini tetapi anda juga membunuh 10,000 orang dalam satu perjalanan dan itu f-d. ‘”

BERKAITAN: Game of ThronesNikolaj Coster-Waldau mengenai “Kehamilan” Cersei dan Jika Jaime Akan Bunuh Dia

Menurut Coster-Waldau, Jaime bukanlah satu-satunya yang akan memberikan reaksi dramatik kepada berita bahawa Jon adalah Targaryen. “Bagaimana anda berfikir mereka akan bertindak balas apabila dia mengetahui bahawa dia sebenarnya ahli waris yang sah kepada Takhta Besi? Maksud saya, dia kini menjadi ancaman kepada [Daenerys]. Dia pertama kali dalam talian. Segala-galanya yang dibina hidupnya kini adalah satu pembohongan, “katanya InStyle. “Dia tidak kelihatan stabil kepada saya, gadis itu.”

Adakah ini Game of Thrones bintang hanya meramalkan lebih banyak api dan darah dalam Musim 8? Malangnya, kita perlu menunggu sehingga 2019 untuk mengetahui.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 3 =

map