James Corden dan Isteri-Nya Julia Carey Selamat Datang seorang Gadis Bayi

Tahniah kepada James Corden dan isterinya Julia Carey! Pasangan itu menyambut seorang bayi perempuan hari ini. Tuan rumah rancangan malam lewat malam itu mengambil Twitter untuk berkongsi berita perayaan. 

“Hari ini kami mengalu-alukan anak perempuan cantik ke dunia, kedua-dua dia dan ibunya berbuat baik, kami tidak boleh berhenti tersenyum,” tulisnya. “Terima kasih Harry kerana melangkah ke tuan rumah rancangan itu pada notis 2 dan setengah jam! X x x” 

James Corden and Wife - LEAD

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic

Harry yang dirujuknya ialah Harry Styles, yang selalu membuat penampilannya dalam programnya The Late Show Akhir dengan James Corden. Malam tadi, kedua-duanya melancarkan Carpool Karaoke bertemakan bercuti, di mana kedua-dua berkongsi ciuman. Tiada yang lebih baik daripada bros yang saling mencintai.  

RELATED: Watch James Corden Hilariously Try to Fill as Taylor Swift’s Dancer Backup

Ini adalah anak kedua untuk Corden dan isterinya. Pasangan yang telah berkahwin sejak 2012, turut berkongsi anak lelaki berusia enam tahun, Max, dan anak perempuan berusia tiga tahun, Carey. 

Tahniah sekali lagi kepada seluruh keluarga!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map