James White Star Makenzie Leigh adalah “Pasti Takut” Ketenarannya yang Berkembang

Memakai gabungan gadis sejuk dengan cengkaman yang selesa, kepingan bertekstur, dan perhiasan yang memukau, pelakon Makenzie Leigh menawan dalam InStyleisu Disember. Lihat petikan dari kisah kami dengannya di bawah, dan untuk ciri penuh, ambil isu ini, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital sekarang.

Makenzie Leigh menutup mata dan menarik kembali tali busurnya. Pemain berusia 25 tahun itu adalah pemanah yang baru, atau sekurang-kurangnya seorang yang bersemangat. 

Ketika dia berdiri di Gotham Memanah Brooklyn, memakai jeans hitam Guess, Relik T-shirt, dan kasut Feit hitam, pendiriannya pasti, dan fokusnya tajam. Dunia mencair: pengiktirafan untuk peranannya baru-baru ini Tamparan dan Gotham; gilirannya sebagai minat cinta terhadap watak yang bermasalah James White; kelas yang dia pasangkan di New School Manhattan; apartmen West Village dia berkongsi dengan teman lelakinya, pakar psikiatri bernama Daryl; senarai bacaannya (kini Alison Bechdel’s Rumah Suka); dan penghargaannya terhadap koktail. “Ia bukan hobi tetapi keperluan,” dia akan berkata kemudian, bergurau. 

Makenzie Leigh - 1
Horst Diekgerdes

Seterusnya, Leigh muncul di Ang Lee Walking Halftime Billy Lynn, sebagai pemandu sorak Dallas Cowboys yang menangkap mata Billy. Dia tidak memikirkan kemasyhurannya, yang dia kata dia “pasti takut,” sebelum mengakui, “Semuanya telah positif, jadi ia membuat saya berfikir bahawa saya perlu tenang kerana ia akan menjadi baik. ” 

BERKAITAN: Filem Pelancaran Filem Yang Harus Anda Perlihatkan Tahun Ini

Makenzie Leigh - 3
Horst Diekgerdes

Dia menghirup, menghembus separuh, dan melepaskan rentetan. Anak panah terbang ke markanya dan memukul mata lembu, atau dekat dengan bull’s-eye sebagai seorang amatur benar-benar boleh mengharapkan. Tetapi Leigh sepertinya tidak prihatin. Lagipun, dia baru sahaja bermula.

Makenzie Leigh -
Horst Diekgerdes

Untuk lebih banyak lagi daripada Leigh, mengambil isu Disember dari InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital sekarang. Lihat treler untuk James White, di teater sekarang, di sini:

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 44 = 48

map