Jamie-Lynn Sigler’s Son Menanam Kiss Sweet pada Baby’s Belly Baby

Ia tidak mendapat lebih banyak daripada ini!

Jamie-Lynn Sigler membungkus bayangannya di Hawaii dengan foto keluarga yang paling manis. Sigler, 36, membawa ke Instagram pada hari Ahad dengan sekumpulan epik anaknya yang berusia 4 tahun Beau mencium bongsu bayi yang semakin meningkat di pantai ketika matahari terbenam.

“Bye bye Maui,” the Sopranos alum disebutkan ‘gram Beau kecil menanam satu basah besar pada perutnya yang terdedah bersama dengan emoji wajah yang mencium.

Bye bye Maui. ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jamie Lynn Sigler (@jamielynnsigler) pada

Keluarga yang semakin meningkat nampaknya telah menikmati masa mereka di syurga pulau-sekurang-kurangnya mengikut akaun Instagram Sigler. Pelakon itu tidak malu tentang berkongsi gram envy-inducing dari kekosongan mereka.

Hi. Kami tinggal di sini sekarang.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jamie Lynn Sigler (@jamielynnsigler) pada

Dia mempunyai rambut coklat sebelum kami sampai di sini.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jamie Lynn Sigler (@jamielynnsigler) pada

Sigler dan suaminya pemain baseball Cutter Dykstra mengumumkan bahawa mereka menjangkakan anak kedua mereka bersama pada bulan Julai. Menurut akhbar Instagram yang lalu, aktres itu mengetahui dia hamil pada Hari Ibu.

“Kami sangat teruja untuk mengumumkan ketibaan #ClearblueConfirmed yang lain dalam hanya beberapa bulan yang singkat,” katanya..

BERKAITAN: Bikini-Clad Jamie-Lynn Sigler Melahirkan Benjolan Bayi Semasa Percutian

Tahniah sekali lagi kepada keluarga yang bahagia! Kami tidak ragu-ragu bahawa Beau akan menjadi abang besar yang sangat baik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 4 =

map