Jamie Lynn Spears Menyambut Anak Kedua-Ketahui Nama Sweetnya

Tahniah supaya Jamie Lynn Spears! Aktres itu mengalu-alukan anaknya yang kedua-yang pertama dengan suami Jamie Watson-seorang gadis perempuan bernama Ivey Joan Watson. Spears mempunyai anak perempuan berusia 9 tahun Maddie dari hubungan sebelumnya.

Menurut Orang, Spears mengalu-alukan bayi pada hari Rabu, 11 April di Covington, Louisiana. “Kami tidak teruja untuk mengalu-alukan gadis cantik ini kepada keluarga kami!” Kata Spears Orang, bersama-sama berkongsi gambar pertama gadis kecilnya. “Nama pertengahannya, Joan, adalah untuk menghormati Bibi Sandra saya, yang meninggal dunia sejak kanser ovari 10 tahun lalu. Dia adalah wanita paling anggun yang pernah saya kenal. “

Jamie Lynn Spears Birth
Michael Loccisano / Getty Images

Spears mendedahkan kehamilannya yang kedua pada bulan Disember, dengan berkongsi foto menghentam benjolan bayi sambil memegang tangannya bersama anak perempuan dan suaminya. “Sepertimana kita bermula pada tahun 2018 dengan satu lagi peristiwa penting … jadi gembira untuk mengumumkan bahawa Maddie akhirnya akan menjadi kakak besar,” tulisnya..

Nampaknya kita bermula dari tahun 2018 dengan satu lagi peristiwa penting … jadi gembira untuk mengumumkan bahawa Maddie AKHIR akan menjadi kakak besar ����2017 dipenuhi dengan beberapa cabaran terbesar dalam hidup saya, serta beberapa yang terbesar berkat-berkat, jadi saya membuat pilihan untuk meletakkan rendah pada tahun ini untuk memberi tumpuan kepada benar-benar menjadi diri saya yang terbaik sebagai seorang artis dan sebagai seorang artis. Pada masa itu, saya terus mengerjakan muzik saya dan menceritakan kisah saya, yang telah mencipta beberapa karya yang paling jujur ​​saya dan saya MENYUKAI untuk berkongsi dengan anda semua tidak lama lagi. 2018 akan diisi dengan banyak peristiwa penting secara peribadi dan profesional. Saya menghargai setiap daripada anda kerana kesabaran dan sokongan anda melalui semua itu. 2018 telah banyak datang, jadi GET READY …….. # 12DaysofJLS

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) pada

BERKAITAN: Jamie Lynn Spears Mencerminkan Kecelakaan ATV Daughter-Fatal Daunnya 10 Bulan Kemudian

“2017 dipenuhi dengan beberapa cabaran terbesar dalam hidup saya, dan juga beberapa berkat terbesar, jadi saya membuat pilihan untuk meletakkan rendah pada tahun ini untuk memberi tumpuan kepada menjadi diri saya sendiri sebagai seorang artis dan sebagai seorang artis,” Spears meneruskan keterangan panjang. “Sepanjang masa itu, saya terus mengerjakan muzik saya dan menceritakan kisah saya, yang telah mencipta beberapa karya yang paling jujur ​​saya dan saya MENYUKAINYA untuk berkongsi dengan anda semua tidak lama lagi.”

Tahniah kepada keluarga yang bahagia!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 + = 72

map