Jane Fonda Memiliki Ini Bercakap Mengenai Soalan Pembedahan Plastik Viral Megyn Kelly Sekarang

Sebagai Twitter mungkin telah memberitahu anda, Jane Fonda tidak akan berasa malu untuk pilihannya untuk mendapatkan pembedahan plastik.

Pada episod Rabu Megyn Kelly Hari ini, bekas anjung Fox itu duduk dengan legenda layar Jane Fonda dan Robert Redford untuk membincangkan filem mereka yang akan datang, Jiwa-jiwa kami pada waktu malam– atau sekurang-kurangnya itulah yang dikatakan oleh pelakon mereka akan dibincangkan.

Megyn Kelly and Jane Fonda
Getty (2)

Sebaliknya, Kelly melemparkan Fonda sebuah gelang bola dan bertanya kepadanya tentang sesuatu yang terlepas dari topik: pembedahan plastiknya.

“Anda mengakui bahawa anda telah melakukan kerja, yang saya fikir adalah untuk kredit anda,” Kelly memulakan. “Kamu kelihatan hebat. Saya membaca bahawa anda mengatakan bahawa anda tidak berbangga untuk mengakui bahawa anda telah melakukan kerja-mengapa tidak? “

Selepas mengalahkan peminat, Fonda kembali mengungguli Kelly, bertanya kepada tuan rumah, “Kami benar-benar mahu membincangkannya sekarang?”

Sudah tentu, pemenang Oscar dua kali itu menyatakan “sikap yang baik” dan “postur yang baik” sebagai faktor di sebalik penampilannya yang muda sebelum mengarahkan perbualan ke topik di tangannya: filemnya.

Media sosial dengan cepat melompat di kereta kebal Fonda:

Kemudian pada hari Fonda dan Redford, mereka bertemu ET Canada, yang bertanya kepada mereka bagaimana perasaan mereka tentang soalan Kelly yang tidak sesuai.

“Saya agak terkejut dengan soalannya,” seorang wartawan memberitahu aktres itu. “Adakah anda terkejut dengannya?”

“Sedikit,” Fonda, 79, menjawab, “Memandangkan kita tidak mempunyai banyak masa dan Bob [Redford] ada di sini, ia adalah perkara yang aneh untuk dibawa, sama ada saya mempunyai plastik pembedahan atau tidak. Saya ada, dan saya telah membincangkannya, tetapi ia kelihatan seperti masa yang salah dan tempat untuk menimbulkan persoalan itu. “

BERKAITAN: Diane Keaton dan Kelab Book-Studded Jane Fonda Memilih Novel Super Risque

Redford, untuk bahagiannya, adalah seorang anak lelaki pada butirannya. Selepas ETWartawan menyegarkan ingatannya pada acara pagi, kata lelaki berusia 81 tahun itu, “Saya rasa [Jane] tidak mahu pergi ke sana. Saya fikir dia tidak mahu persembahan itu bertukar menjadi mengenai dia dan pembedahannya, dia melihat-itu adalah mengenai kualiti persembahan. “Selepas berkongsi pengambilannya, Diluar Afrika bintang mengakui dia “tidak banyak memberi perhatian.”

OK, Robert Redford bukanlah Robin terbesar kepada Batman Jane, tetapi kejujuran selalu terpuji.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 + = 50

map