Janet Jackson Hilang 70 Pounds Tanpa Melakukan Apa-apa Cardio

Janet Jackson kelihatan lebih baik dari sebelumnya. Bukan sahaja bintang berusia 51 tahun baru-baru ini mengalu-alukan bayi lelaki, Eissa, dia juga berada dalam bentuk terbaik dalam hidupnya. 

Jika anda fikir dia telah berdebar-debar treadmill atau melakukan beberapa kelas spin yang sengit, fikirkan semula. Penyanyi terkenal dan jurulatihnya telah merancang pelan senaman yang baru, dan dia kehilangan 70 lbs. tanpa melakukan kardio. Walaupun masih ketat-mereka bekerja bersama-sama empat kali seminggu untuk sekurang-kurangnya 45 minit-latihan yang melelahkan melangkau latihan yang cenderung keras pada badan. 

“Kami melakukan tiga atau empat latihan dengan berat kembali ke belakang,” kata pelatih Jackson, Paulette Sybliss kepada E! Berita. “Apa yang berlaku-anda akan melihatnya dan berfikir dia telah melakukan seperti satu jam kardio dengan saya-tetapi apabila anda bekerja dengan berat dan anda bekerja dengan otot seperti itu, ia meningkatkan kadar denyut jantung, tetapi juga Ia mencipta pembakaran lemak yang menjejaskan kedua-dua semasa sesi dan juga apabila dia meninggalkan saya, dan itu penting. “

BERKAITAN: Janet Jackson Menjadikan Penampilan Rumput Merah Langka di Skintight Leather Skirt

Walaupun matlamat awal mereka adalah untuk menurunkan berat badan, mereka kini memfokuskan mengekalkan angka dan kekal sihat. “Kami tidak mahu kehilangan berat apa-apa,” Sybliss meneruskan. “Dia kelihatan luar biasa dan dia begitu sihat, tetapi dia juga sihat.” 

Walaupun dia fokus untuk kekal dalam keadaan yang luar biasa, Jackson juga memastikan untuk merawat dirinya sendiri sesekali. “Jika Janet merasakan bahawa dia perlu mempunyai kek coklat, teruskan dan mempunyai kek coklat. Anda tidak memakannya setiap hari.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 4 =

map