Jari Cincin Kylie Jenner Diduduki

Kylie Jenner adalah ratu menyimpan rahsia. Walaupun ada sumber bercakap mengenai kehamilannya, dia tidak pernah mengalamatkan khabar angin itu dan secara berkesan tinggal di luar mata awam selama sembilan bulan.

Itu semua berubah dengan kelahiran anak perempuannya Stormi Webster pada bulan Februari, dan kini persoalan besar dalam kehidupan Kylie berkisar sama ada dia dan teman lelakinya Travis Scott terlibat. Walaupun sumber telah disahkan Orang bahawa mereka tidak memimpin lorong itu tidak lama lagi, pilihan perhiasannya menceritakan kisah yang lain. 

Jenner telah dilihat pada lebih daripada satu kali dengan berlian berlian di jari cincin kiri. Dua minggu lalu dia berkongsi gambar dirinya memakai cincin awal “JW”. “JW” boleh berdiri untuk nama sebenar Scott, Jacques Webster, atau boleh menjadi BFF beliau Jordyn Woods. 

Inisial Travis dan Jordyn adalah JW! Betapa sempurna (Posted 3/7/18)

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie Jenner (@kyliesnapchat) pada

Beberapa hari kemudian dia berkongsi foto dirinya di Snapchat memakai dua band berlian tebal.

Kylie Jenner snapchat diamond ring - embed
Kylie Jenner / Snapchat

Walaupun dia memakai banyak cincin berlainan pada jari cincin pertunangannya, perjumpaan terkini dengan Scott mungkin menjadi petunjuk paling meyakinkan untuk status hubungannya. 

Dia dan rapper berusia 25 tahun itu dilihat meninggalkan Sweet Chick di Los Angeles pada malam Selasa dan terdapat cincin berlian yang sangat besar di jari kirinya. Tidak seperti pilihan cincin terdahulu beliau, ini kelihatan seperti ia mempunyai solitaire yang besar pada jalur langsing, yang merupakan gaya pertunangan tradisional. 

Sama ada atau tidak pengasas Kylie Cosmetics berusia 20 tahun dan Scott telah memutuskan untuk berkahwin masih belum disahkan dengan sumber memberitahu atau tidak Orang bahawa “tidak ada rancangan bagi mereka untuk berkahwin atau bahkan terlibat.” Menambah, “itu bukan sesuatu yang Kylie nampaknya tertumpu.”

Tidak kira sama ada mereka akan berkahwin tidak lama lagi, pilihan cincin terbarunya pasti mencurigakan. 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 2

map