Jasmine Daughter 2 Tahun yang Lama Dirawat Selepas Hospital Kecemasan

Dwayne “the Rock” Johnson dan keluarganya agak menakutkan pada hujung minggu apabila anak perempuannya yang berusia 2 tahun Jasmine mengalami kecemasan yang memerlukan panggilan untuk 911 untuk paramedik.

Syukurlah, semuanya baik-baik saja sekarang, dan Jasmine OK, tetapi Johnson membuat satu titik untuk mengucapkan terima kasih kepada responden pertama Jabatan Bomba Los Angeles dan kakitangan UCLA di Instagram selepas fakta.

TK
JB Lacroix / WireImage

“Sepanjang malam Sabtu ini terjadi kepada saya dan keluarga saya bahawa saya tidak akan mahu berlaku kepada mana-mana di antara kamu,” katanya dalam satu video. “Tetapi, tentu saja, kecemasan berlaku.”

Perkara mendapat lil ‘berbulu pada hujung minggu ini. Terima kasih LAFD responden pertama & pasukan perubatan UCLA. Kami bersyukur kepada anda semua dan jika anda memerlukan apa-apa, saya mendapat punggung anda.

Pos yang dikongsi oleh therock (@therock) pada

“Kami bangun sepanjang malam di bilik kecemasan Kami mempunyai sesuatu yang menakutkan yang berlaku dengan gadis kecil kami, Jasmine, dia OK sekarang – terima kasih kepada Tuhan, tetapi saya hanya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua orang yang terlibat, jadi penyayang dan belas kasihan dan responsif. “

BERKAITAN: Rock Mempunyai “Perbualan Filosofi Menakjubkan” dengan Daughter Jasmine-Lihat Blues Bayi yang Incredible!

Dia memberikan shoutout khusus kepada pengendali 911 yang membuat dia tenang dan berjalan dia melalui kecemasan sebelum menyampaikan pesan kepada ibu dan bapa yang lain.

“Kepada semua ibu dan ayah di luar sana, apabila keadaan kecemasan seperti ini berlaku,” katanya. “Saya sangat mengesyorkan supaya anda tetap tenang dan berfokus sebaik mungkin kerana bayi-bayi kecil kami dengan penuh semangat, mereka mengambil apa yang kami buat, terutama semasa tekanan.”

Ayah Jasmine bukan satu-satunya yang menimbang apa yang berlaku di media sosial. Teman wanita Johnson dan ibu Jasmine, Lauren Hashian berkongsi video Selasa malam penyanyi berusia 2 tahun itu, “Twinkle, Twinkle, Little Star” jadi nampaknya semuanya benar-benar OK sekarang.

The munchkin tidak boleh dihalang! ������❤️�� @ therock

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lauren Hashian (@laurenhashianofficial) pada

Keluarga itu mengumumkan pada bulan Disember bahawa Jasmine boleh menjangkakan adik perempuan tahun ini, dan Jasmine sendiri membantu mengumumkan berita itu. Johnson dan Hashian telah bersama selama lebih daripada satu dekad.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 + = 45

map