Jay-Z Menarik Amy Winehouse Tempat untuk Pulih Apabila Mereka Pertama Bertemu

Amy Winehouse benar-benar meninggalkan kesan pada Jay-Z ketika mereka pertama kali bertemu, tetapi pertemuan itu menyebabkannya merasa prihatin.

Rapper mengingati pertemuannya yang pertama dengan Winehouse – yang meninggal pada tahun 2011 pada usia 27 tahun, selepas bertahun-tahun bergelut dengan penagihan dadah dan alkohol – berikutan salah satu persembahannya di New York City kerana, mengejutkannya, Winehouse tergagap semasa dia bercakap dengan dia.

TK
Ari Perilstein / Getty; Randall Michelson / WireImage

“Saya suka,” kamu tidak ghairah. Mengapa kamu melakukan itu? “Kata Jay-Z dalam satu temu bual mengenai Tidal Radar Rap podcast minggu ini. “Saya melihatnya, dan saya suka, ‘Tinggal bersama kami.’ Kali pertama kami menggantung, saya berkata kepadanya, ‘Tinggal bersama kami.'”

walaupun 4:44 rapper dan suami kepada Beyoncé menawarkan Winehouse tempat untuk berehat dan berkumpul semula Kembali ke hitam Penyanyi mempunyai idea lain tentang bagaimana dia mahu menjaga dirinya, dan mereka melibatkan muzik lebih daripada orang lain, Jay-Z teringat.

VIDEO: Amy Winehouse’s Mom Wonders jika Her Daughter Mungkin Telah Tourette Syndrome

“Dia sedang menulis lagu ke wajah kami,” katanya. “Mereka cuba membuat saya pergi ke pemulihan, saya tidak akan pergi.” Seperti apa? Anda perlu pergi!”

RELATED: Jay-Z Dedicated a Song to Late Vocalist Linkin Park Chester Bennington

Sebelum Winehouse meninggal dunia, dia dan Jay-Z bekerjasama ketika menyanyikan lagu “Rehab” pada tahun 2007.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − = 89

map