Jena Malone mengumumkan Pertunangan di Instagram dengan Bantuan daripada Anak Bayi yang Menyenangkan

Berita yang menarik untuk Jena Malone! The Permainan kelaparan aktres mengambil ke Instagram pada hari Selasa untuk mengumumkan pertunangannya kepada teman lelaki, pemuzik Ethan DeLorenzo.

Untuk menambah satu lagi kelembutan kepada cerita, anak lelaki berusia 31 tahun itu meminta bantuan anak lelaki mereka yang berusia tiga bulan, Ode Mountain, untuk menyebarkan berita tersebut. Malone berkongsi foto manis (di bawah) Ode kecil dengan tangannya berehat di kepalanya. Dan walaupun sedikit fokus, batu gergasi, berkilauan kelihatan pada jari cincinnya.

“Suatu hari, selepas semua orang muda yang bergemuruh di dalam hatimu, anda menyedari bahawa tidak ada lagi yang anda perlukan, tidak ada lagi yang anda ingin capai daripada membina hidup anda di sekeliling cinta dan apa yang akan kita bina bersama,” katanya. snap. “Saya tidak boleh lebih bahagia, saya sayang kamu Ethan. #Isaidyes”

Suatu hari, selepas semua orang muda yang bergegas ke dalam hati, anda sedar tidak ada lagi yang anda perlukan. Tiada lagi yang anda ingin capai daripada membina hidup anda di sekeliling cinta. Dan oh perkara yang kita akan dapat membina bersama. Saya tidak boleh lebih bahagia. Saya sayang awak Ethan. # isaidyes��

Foto yang disiarkan oleh Jena Malone (@jenamalone) pada

Pengumuman Instagram bukanlah perkara baru bagi bintang kanak-kanak itu. Kembali pada bulan Januari, Malone mengumumkan bahawa dia dan DeLorenzo mengharapkan anak pertamanya menerusi aplikasi perkongsian foto. “Ia dengan dua kaki tegas di atas tanah dan bengkak jantung di lautan cinta yang saya ingin berkongsi bentuk baru saya menjadi impian terbesar mereka semua #babybump #newparents.” dia menulis bersama foto benjolan bayi yang berkembang di bayang-bayang gunung.

PHOTOS: Jena Malone kelihatan berubah

Rahim ke rahim Untuk mengalahkan sayap saya naik keluar dari abadi Dan ke dalam bentuk saya Beberapa kata yang saya tulis bertahun-tahun lalu ketika saya memikirkan ibu saya sendiri. Dan wanita itu ketika dia memilikiku. Dan wanita yang saya jangkakan untuk menjadi. Bentuk nafsu kamu membuat kamu. Tubuh awak menjadi impian anda. Ia dengan dua kaki tegas di tanah dan bengkak jantung di lautan cinta yang saya ingin berkongsi bentuk baru saya menjadi untuk memegang impian terbesar mereka semua. #babybump #newparents #impossibleproject Polaroid diambil oleh daddy bayi saya yang cantik hati @uglyhippie

Foto yang disiarkan oleh Jena Malone (@jenamalone) pada

Tahniah kepada pasangan bahagia!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map