Jenna Dewan Adalah Total Knockout di Penampilan Karpet Merah Pertama Selepas Channing Tatum Split

Jenna Dewan telah mengambil status tunggalnya ke peringkat seterusnya, memulakan penampilan baru yang seksi semasa penampilannya yang pertama sejak memisahkan suami terasing, Channing Tatum, bulan ini. 

Pelakon itu berjalan di permaidani merah untuk gala tahunan Harapan dan Warisan tahunan St. Jude Children’s Hospital, kerana dia dihormati dengan anugerah penyelidikan organisasi 2018 pada petang Jumaat. 

Selepas menjatuhkan Tatum dari nama terakhirnya dan mempamerkan pakaian snap ke Instagram pada awal minggu ini, pemain berusia 37 tahun itu bersedia untuk meneruskan rentaknya, dan gaun Zuhair Murad berdandan membantu mencapai matlamat itu. 

Jenna Dewan
Craig Barritt / Getty Images

Gaun bersulam, panjang lantai menampilkan garis leher yang menjalar dan rok tulle, yang melengkapkan angka Dewan Dewan. Tali yang sepadan dengan hem berbulu dengan anggun melelong di bahunya, sementara sparkly drop anting-anting dan kumpulan cincin menambah lapisan tambahan kecanggihan. 

Sejak penampilan terakhirnya dengan Channing pada bulan November, kami telah mengenali peralihan ketara dalam gaya permaidani merah Dewan. Bersandar pada bahagian seksi spektrum, yang Meningkatkan bintang telah terbakar, dengan pakaian dan gaun telanjang yang menunjukkan beberapa kaki utama. 

Kesimpulan kolektif? Single kelihatan baik pada Jenna!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − = 45

map