Jenna Dewan Memecah Kesunyian Instagramnya Selepas berpecah dari Channing Tatum

Jenna Dewan dan Channing Tatum yang mengejutkan memecahkan banyak peminat mereka, tetapi bekas pasangan itu telah mengendalikannya secara terbuka dengan rahmat. Mereka tidak benci antara satu sama lain, mereka menghantar mesej bersama dengan berita awal, dan sekarang Jenna bercakap kepada pengikut Instagramnya sekali lagi, kali ini dengan mesej terima kasih.

Terima kasih kerana semua cinta anda. Suka awak betul-betul ❤️أثلا

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) pada

“Terima kasih kerana semua cintamu,” dia menulis dalam kapsyen bersama foto dirinya putih di pantai. “Suka awak balik.” Mesej itu, sementara manis, mungkin menangkap orang ramai sejak kenyataan bersamanya dengan Channing secara eksplisit mengatakan bahawa bekas pasangan itu tidak akan “mengulas di luar ini” tanpa mengira, terima kasih masih bagus. 

Ia juga perkara pertama yang kami dengar dari Jenna sejak perpecahannya menjadi rasmi beberapa minggu lalu.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) pada

Selepas kucing itu keluar dari beg itu, Jenna menyelip cincin perkahwinannya untuk hari membeli-belah di Chinatown di Los Angeles minggu lepas. Walaupun perubahan mungkin kelihatan tiba-tiba kepada orang-orang yang menyukai pasangan bekas, ada petunjuk bahawa perpisahan sudah dekat.

BERKAITAN: Jenna Dewan Berlaku untuk Kali Pertama Sejak Mengumumkan Split dari Channing Tatum

Channing telah keluar dari rumah keluarga selepas “bulan” dipisahkan daripada Jenna, menurut a Orang sumber, jadi apa saja isu pasangan itu tidak baru.

“Ini telah lama datang,” kata sumber itu. “Seperti mana-mana perkahwinan, mereka telah mengalami turun naik dan bertahun-tahun tetapi mereka mula bertumbuh dalam tahun lepas.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map