Jenna Dewan Tatum Says She and Channing Schedule Intimacy Time Together

Antara jadual kerja sibuk mereka dan menaikkan anak perempuan mereka yang berusia 4 tahun Everly, Jenna Dewan dan Channing Tatum mempunyai beban yang cukup pada plat mereka. Oleh itu, apabila tiba masanya untuk membuat masa hanya untuk kedua-dua mereka, Dewan Tatum berkata mereka bekerja ke dalam kalendar.

Walaupun mereka tidak pergi sejauh penjadualan seks, mereka pasti merancang masa keintiman terlebih dahulu. “Kami belum menjadualkan seks, tetapi kami membuat jadual waktu bersama, jadi mungkin itu jenis penjadwalan seks,” katanya Kesihatan.

Jenna Dewan Channing Tatum
Greg Doherty / Getty Images

“Kami akan pergi untuk hujung minggu untuk mendapatkan masa, tetapi kami tidak mempunyai jadual regimen yang sebenar. Saya mempunyai kawan yang melakukan ini [jadwal seks]; Ia pada kalendar. Kami tidak pernah melakukannya – ia mungkin sebenarnya idea yang baik. “

Ia tidak terdengar seperti mereka memerlukan peringatan kalendar, walaupun. “Saya seorang yang sangat sensual, sama dengan Chan. Ia adalah bagaimana kita dibentuk, dan ia adalah sebahagian besar daripada cara kita menyambungkannya. Terdapat sambungan fizikal nyata yang nyata, “jelas Dewan Tatum.

“Anda tahu apabila Oprah bertanya, ‘Apa yang anda tahu pasti?’ Tubuh tidak berbohong. Anda boleh meyakinkan fikiran anda, fikir anda jatuh cinta, tetapi badan anda tidak berbohong. Sekiranya perut anda kencang atau anda merasa tertarik, itulah sebabnya. Anda tidak boleh meyakinkan badan anda merasakan sesuatu yang tidak. “

BERKAITAN: Tonton Jenna Dewan Tatum dan Channing Tatum Flirting with Each Other in Meningkatkan Pita Audition

Anak perempuan pasangan itu, Everly, kini berusia 4 tahun, tetapi Dewan Tatum tidak memikirkan bayi No. 2 baru-baru ini. “Saya belum membuat keputusan saya, dan saya meninggalkannya ke alam semesta untuk menunjukkan jalan saya. Saya suka idea anak lain, dan mungkin dalam kad, tetapi saya akan tahu bila saya tahu, “katanya.

“Banyak wanita yang saya tahu merancang, dan itulah keputusan mereka, mereka mahu dalam masa tiga tahun, tetapi itu bukan kemungkinan untuk kita. Ia terasa terlalu menggembirakan. Saya sangat gembira dengan seorang kanak-kanak. Jika keinginan [untuk kanak-kanak lain] datang, ia akan berlaku, itulah cara saya melihatnya. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 + = 71

map