Jenna Fischer Mengendalikan Malfungsi Lemari Wardel Seperti Pam dari Pejabat Adakah

Catat perkara ini di bawah “starsare seperti kami.” 

Bekas Pejabat bintang Jenna Fischer, yang memainkan resepsionis Pam Beesly di acara itu, menarik jumlahnya Pam bergerak ketika dia berjalan keluar Jimmy Kimmel Live dalam tuala dan seluar jeans. Mengapa? Kerana kerosakan almari pakaian utama dia menderita sebelum pertunjukan itu terus hidup.

Daripada bersembunyi di bilik persalinannya, pelakon itu di panggung seperti bos yang membawa pakaian yang akan dipakai di tangannya.

“Jadi, ini pakaian saya … dan saya menunggu terlalu lama untuk berpakaian … dan ritsleting pecah dan saya panik,” kata Fischer dengan cepat sebagai tuan rumah larut malam meletup. “Saya seorang gadis Missouri dan persembahan mesti diteruskan.”

Namun menghairankan, yang Pemisahan Bersama aktres mampu mengekalkan keceriaannya semasa wawancara beliau, walaupun mengatakan dia “tidak pernah lebih selesa” kerana dia berehat di kelihatan santai. “Saya secara mental agak ganjil bahawa saya dalam pertunjukan bercakap dalam tuala, tetapi saya secara fizikalnya sangat selesa,” tambahnya dengan ketawa.

BERKAITAN: John Krasinski dan Jenna Fischer Reunite untuk Pejabat Selfie Anda Telah Menunggu

Itulah sebabnya kita mencintai Jenna Fischer. Dia hanya pergi dengan aliran.

Dan kami bukan satu-satunya yang merasakan dia adalah BFF kami semasa kemelut pakaian keseluruhan. Peminat membanjiri media sosial bukan sahaja memberi alat perangsang untuk bergerak, tetapi bertanya bagaimana dia mungkin dapat melihat kebaikan itu dengan tuala.

Pam akan berbangga.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 2 =

map