Jennifer Aniston Adakah Melakukan Baik

Saya berjumpa Jen (jangan gulungkan mata saya kepada saya – itulah yang kami panggil dia) di dapur saya kira-kira enam tahun yang lalu apabila suami saya, Jimmy [Kimmel], dan saya menjemput kawan kami Justin [Theroux] untuk pizza dengan barunya teman wanita. Pada mulanya saya sedikit merasakan bahawa Rachel Green berdiri berhampiran pisang saya. Dia memakai jins hitam, topi hitam, dan sandal baji, dan dia berbau seperti bercuti. Tetapi saraf saya pudar sebaik sahaja dia memeluk saya, menarik kapur dari pokok kami untuk batu vodka, dan dibedah Sarjana Muda. Saya menjangkakan pretensi (itu pada saya). Saya mendapat kesahihan dan sambungan sebenar. Dia segera hangat, seperti kawan lama. Dia magnet seperti itu. Pada usia 49, dia tahu siapa dia. Ini bermakna tiada sempadan, tiada bullshit, dan banyak ketawa. 

MOLLY MCNEARNEY: Saya mahu memulakan wawancara ini dengan cahaya. Bilakah kau kembali bersama Brad? Adakah Justin pernah memakai jins anda? Dan bilakah kembar itu perlu?

JENNIFER ANISTON: [ketawa] Anda adalah satu-satunya orang yang boleh memulakan temuduga seperti itu dan sebenarnya menghantar saya ke histeria dan bukan sarang.

MM: Nah, saya mengagumi keupayaan anda untuk kekal seimbang dan seimbang walaupun yang lain berusaha untuk menceritakan kisah anda untuk anda. Bagaimana anda melakukannya?

JA: Sudah pasti momen-momen yang tidak seimbang dan seimbang, tetapi saya melakukan itu semua dalam ruang peribadi saya sendiri. Untuk sebahagian besar saya boleh duduk dan ketawa di tajuk berita yang tidak masuk akal kerana mereka telah mendapat lebih banyak dan lebih tidak masuk akal. Saya rasa mereka memberi makanan kepada keperluan orang ramai, tetapi saya memberi tumpuan kepada kerja saya, kawan saya, haiwan saya, dan bagaimana kita boleh menjadikan dunia ini tempat yang lebih baik. Perkara-perkara lain adalah makanan ringan yang perlu kembali ke dalam lacinya.

InStyle September - Jennifer Aniston - Lead - 1
Ben Hassett / Syarikat Lindsay Thompson. Jaket Dolce & Gabbana, jaket, dan seluar pendek. Harry Winston cincin. Pam Manolo Blahnik.

MM: Apakah salah tanggapan terbesar tentang anda??

JA: Oh, budak lelaki, ada begitu banyak. Mari lihat. Saya akan hanya Google sendiri dan mengetahui. [mula menaip] Oh, lihat, saya mempunyai makeover dendam $ 100,000! 

MM: Saya tidak mahu mengatakan apa-apa, tetapi awak benar-benar memerlukan satu. Tetapi wow, tabloid itu tidak henti-henti.

JA: Ia cukup gila. Kesalahan yang salah ialah “Jen tidak dapat menahan seorang lelaki,” dan “Jen tidak mahu mempunyai bayi kerana dia mementingkan diri sendiri dan komited dalam kerjayanya.” Atau saya sedih dan patah hati. Pertama, dengan segala hormat, saya tidak putus asa. Dan kedua, mereka adalah asumsi yang melulu. Tiada siapa yang tahu apa yang berlaku di belakang pintu tertutup. Tiada siapa yang menganggap betapa sensitifnya itu untuk pasangan saya dan saya. Mereka tidak tahu apa yang saya telah melalui perubatan atau emosi. Terdapat tekanan kepada wanita untuk menjadi ibu, dan jika mereka tidak, maka mereka dianggap sebagai barang yang rosak. Mungkin matlamat saya di planet ini bukan untuk menuai. Mungkin saya mempunyai perkara lain yang perlu saya lakukan. 

MM: Ya! Sebagai permulaan, anda mempunyai filem baru ini, Dumplin ‘. Anda memainkan permaisuri mantan, dan anda melakukannya dengan indah. Adakah anda pernah mahu berada dalam pertandingan kecantikan ketika anda masih muda??

JA: Itulah histeria. Tidakkah anda tahu apa yang saya kelihatan seperti kanak-kanak? Yang benar, itu semua berubah sekarang. Itulah filem ini. Ini mengenai penekanan semula kecantikan dan bagaimana kita sebagai masyarakat menafsirkan keindahan apa. Saya suka bahawa pertandingan Miss America akan menghilangkan pertandingan baju renang sama sekali.

MM: Saya juga. Saya pasti anak perempuan saya akan terkejut apabila saya memberitahu dia bahawa sebenarnya adalah bentuk yang boleh diukur wanita dalam kehidupan saya. 

JA: Pasti! Anda tahu, badan renang adalah badan dalam baju renang, tidak kira apa badan itu. Sudah tiba masanya untuk berhenti berfikir kecantikan adalah dalam bentuk saiz 4 dan saiz butt yang betul dan saiz pinggang yang betul dan pengukuran yang betul. Ia hanya lama. Kami telah melakukannya. Kami telah berada di sana. Mari kita teruskan.

BERKAITAN: Bagaimana Kotak Amber Venz Membina Syarikat Fashion-Tech $ 1 Bilion, Semua Diilhamkan oleh Mesej Teks

InStyle September - Jennifer Aniston - Lead - 2
Ben Hassett / Syarikat Lindsay Thompson. Jaket Alexander McQueen. Gelang Chopard.

MM: Apa rupa seperti meneroka dunia pertandingan untuk mempersiapkan diri Dumplin ‘?

JA: Saya sangat bersenang-senang. Terdapat wanita yang menumpukan hidup mereka untuk melatih gadis-gadis muda untuk pertandingan, dan ia adalah urusan sebenar. Saya suka wanita-wanita ini dan benar-benar menikmati masuk ke dalam fikiran mereka. Watak saya adalah seorang permaisuri mantan yang suka bermain tetapi patah. Ia adalah cerita ibu-anak yang cantik. Dan, tentu saja, ada elemen muzik yang luar biasa: Dumplin ‘ adalah penghormatan kepada Dolly Parton, yang menulis beberapa lagu asal untuk filem ini. 

MM: Dolly luar biasa.

JA: Dia sihir. Saya masih ingat perkara pertama yang dia katakan kepada saya ketika dia masuk ke rumah saya. Saya berkata, “Saya tidak tahu bagaimana anda melakukan semua yang anda sedang lakukan.” Dia berkata, “Nah, saya bermimpi di sudut, dan sekarang saya harus hidup dengannya.”

MM: Apa yang dia katakan ialah pelekat bumper.

JA: Ketika Dolly dan saya menonton filem bersama, kami berada di dalam teater yang penuh dengan orang yang tidak tahu kami duduk di belakang. Semasa salah satu bahagian lucu, dia menertawakan ketawa dan berbisik kepada saya, “Mereka tidak dapat mendengar ketawa saya. Mereka akan tahu ketawa saya. “Beberapa minit kemudian saya melihat dan dia menangis, dan dia berkata,” Tetapi mereka tidak tahu air matanya. “

MM: Saya sangat berharap terdapat butang audio di halaman ini yang pembaca dapat menolak sekarang untuk mendengar kesan yang anda buat daripada Dolly Parton. Ia adalah sempurna.

VIDEO: Mencuri Rutin Ringan Foto Jennifer Aniston

JA: [dalam suara Parton] Aw, terima kasih, darlin ‘.

MM: Apa bakat anda jika anda seorang gadis ratu?

JA: Bakat saya bukan baton twirling atau Hula-Hooping atau ketuk menari atau ventriloquism atau yodeling. Saya akan dihilangkan dengan segera. Keluar. Tiada bakat.

MM: Bagaimana dengan anda bangun di atas pentas dan membuat margarita? Anda benar-benar baik. Beritahu kami bagaimana.

JA: Oh, tuan, itu hampir tidak ada resipi. Ia pada dasarnya tequila perak dengan jus limau yang digoncang dan di atas batu. Dan sesetengah orang suka Cointreau sedikit, ada yang tidak. Ia adalah margarita yang bersih. Tiada gula, tidak ada campuran, tidak beri. Saya tidak suka minuman manis. 

MM: Saya suka saya dengan Twizzler sebagai jerami. Dumplin ‘ ditulis, dihasilkan, dan diarahkan terutamanya oleh wanita. Para pemimpin adalah semua wanita. Waktu yang sesuai untuk filem sedemikian.

JA: Ya, banyak wanita yang hebat di depan dan di belakang kamera. Semua yang berkelayakan. Ini bukan kerana ia wajib; ia bukan kerana gerakan. Mereka adalah sebahagian daripada filem ini kerana mereka sangat berbakat. Rachel Morrison adalah DP kami Kek dan wanita pertama yang dicalonkan untuk sinematografi terbaik [untuk Mudbound] di Oscars. Dia seorang badass. Kita perlu mencari lebih banyak wanita seperti dia dan memberi mereka peluang. Ia seperti perlombongan emas. Kita tidak boleh menghalau para pengarah wanita dan pengeluar ke kerongkongan masing-masing kerana kita perlu. Kemudian kami membuat keputusan daripada tempat ketakutan. 

BERKAITAN: Heidi Klum di Downside of Dating Orang 17 Tahun Muda

InStyle September - Jennifer Aniston - Lead - 3
Ben Hassett / Syarikat Lindsay Thompson. Off-White c / o Virgil Abloh bodysuit dan Harry Winston ring.

MM: Pernahkah anda dilecehkan secara seksual di tempat kerja??

JA: Saya pasti mempunyai beberapa langkah ceroboh yang dibuat oleh saya oleh pelakon lain, dan saya mengendalikannya dengan berjalan kaki. Saya tidak pernah mempunyai sesiapa dalam kedudukan kuasa membuat saya merasa tidak selesa dan memanfaatkan saya. Dalam pengalaman peribadi saya, saya telah dirawat secara lisan dan lasak oleh beberapa wanita dalam industri ini. 

MM: Pernahkah anda mengalami seksisme dalam kerjaya anda??

JA: Saya pasti mempunyai bahagian seksisme saya yang adil dalam media. Wanita terpilih dan diikat antara satu sama lain berdasarkan rupa dan pakaian dan barang-barang cetek. Apabila pasangan beristirahat di Hollywood, wanita itu dihina. Wanita itu dibiarkan sedih dan bersendirian. Dia kegagalan. F itu. Kapan terakhir kali anda membaca tentang seorang lelaki bercerai, tanpa anak yang disebut sebagai seorang pemalas?

MM: Tidak pernah berlaku. Adakah anda mempunyai harapan untuk perubahan akibat dari Time’s Up dan #MeToo?

JA: Ya, dan sudah lama berlanjutan. Tetapi kita juga perlu lebih baik mendengar satu sama lain. Ini termasuk lelaki. Mereka perlu menjadi sebahagian daripada perbualan ini. Apabila semua orang gila dan agresif, orang menjadi terlalu takut untuk bercakap dan tidak ada perbualan. Sama berlaku untuk politik. Kita perlu saling menyatukan, untuk saling mendengar. Kita tidak boleh membongkok kemarahan. Michelle Obama berkata yang terbaik: “Apabila mereka rendah, kita akan tinggi.” Kita semua harus hidup dengan itu jika kita mahu kemajuan sebenar. 

MM: Saya bimbang media sosial mungkin melambatkan kemajuan dengan jangkaan bahawa setiap orang kelihatan baik setiap masa. Adakah anda aktif di media sosial, atau anda hanya menghidupkan semua itu?

JA: Saya tidak mempunyai akaun Twitter, Facebook, atau Instagram. Saya akan benar-benar mengakui bahawa saya boleh mencelup ke Instagram dan semacam menjadi voyeur rahsia.

MM: Anda seorang yang menjalar!

JA: Saya penakluk. Ada kalanya saya akan melihat dan berfikir, “Oh tuhan saya, apa yang menyedut masa!” Saya telah bersama orang yang menghabiskan masa berjam-jam memikirkan jawatan ini, dan anda suka, “Itu hanya mengambil sehingga satu jam dalam hidup anda, dan ia hilang dalam masa 60 saat. “Rasanya seperti kita kehilangan sambungan. Saya rasa kita kehilangan perbualan. Ia cukup sukar untuk menjadi seorang remaja dan berasa seperti anda sesuai. Sekarang kita sedang aktif mewujudkan persekitaran dan platform untuk anda memberitahu seseorang, “Saya suka anda” atau “Saya tidak suka anda.” Itu kelihatan seperti tidak sihat formula untuk remaja yang sudah tidak selamat. Kami menuang bahan bakar ke atas api.

MM: Saya tidak dapat bayangkan berurusan dengan tekanan ketika saya remaja.

JA: Rakan kami mempunyai 10 dan 11 tahun di Instagram. Mereka bermula jauh lebih muda daripada ketika saya memberikan crap tentang apa yang saya kelihatan seperti atau apa solek yang saya pakai atau lelaki apa yang saya suka. Saya fikir iPhone dan Snapchat dan semua perkara ini hanya mencetuskan narsisisme. Orang menggunakan penapis dan pelbagai alat untuk menapis siapa mereka sebenarnya.

MM: Bagaimana keyakinan anda sebagai seorang kanak-kanak?

JA: Saya adalah salah seorang kanak-kanak yang mendapat bantahan, dan saya tidak tahu mengapa.

MM: Tidak ada yang akan mempercayainya.

JA: Ha! Tetapi mereka akan percaya saya mengandung tiga kali setahun. Saya adalah salah seorang daripada anak-anak yang orang lain akan membuat keseronokan. Ia adalah tempoh masa yang ganjil semasa gred kelima, keenam dan ketujuh. Saya sedikit di sebelah montok, jadi saya hanya itu kanak-kanak. Masa kanak-kanak adalah masa yang mudah terjejas, dan saya pasti sebahagian daripada saya percaya bahawa semua mereka menggoda saya. Syukurlah, saya tidak mempunyai telefon atau media sosial untuk melihat dan berfikir, “Oh, saya bukan ini, saya bukan itu.” Saya hanya mahu bersenang-senang dan bermain menangkap bendera.

BERKAITAN: Alanis Morissette Adalah 20 Tahun Sebelum Masa Beliau

InStyle September - Jennifer Aniston - Lead - 5
Ben Hassett / Syarikat Lindsay Thompson. Jaket Giorgio Armani. Pam Gianvito Rossi.

MM: Adakah anda pernah bayangkan diri anda sebagai seorang pelakon??

JA: Saya tidak melihat diri saya sebagai apa-apa. Saya hanya cuba melewati hari ini. [ketawa] Pada gred keenam saya akan menulis skits dan bertindak dengan beberapa kawan, dan kami fikir kami lucu. Atau kita akan pergi ke Central Park, dan ketika bunga ceri mekar kita akan bertindak keluar dari adegan The Wizard of Oz. Kami pergi ke Sekolah Rudolf Steiner, yang merupakan salah satu sekolah seni dan kerajinan. Ia bukanlah ahli akademik yang besar, tetapi saya boleh menyerang anda singa dari sekeping mahoni seperti perniagaan tiada siapa.

MM: Saya telah melihat singa itu. Sekarang, untuk beberapa soalan yang bodoh. Pernahkah anda menumbuk seseorang?

JA: OK, mari kita jujur. Saya mempunyai detik apabila saya benar-benar mahu melakukannya, ya, tetapi ia adalah dalam fantasi anda, ada di kepala anda. Saya tidak akan meneruskannya.

MM: Tidak, anda terlalu zen untuk itu. Apakah ketakutan yang anda mahu anda dapat mengatasi?

JA: Takut terbang. Ia bermula pada 20-an saya. Ia adalah penerbangan yang pelik dan menakutkan. Selepas itu, saya mula memperhatikan cerita-cerita mengenai berita mengenai kemalangan pesawat, dan saya menjadi serba salah dengan idea mati di pesawat. Ia begitu tidak terkawal di dalam otak saya. Jadi, ya, itu sesuatu yang saya ingin sembuh. Ia sangat tidak masuk akal.

MM: Apa hobi yang anda mahukan?

JA: Sculpting. Dua belas tahun yang lalu, saya mempunyai sebuah studio seni yang cantik, dan itulah impian saya. Saya masih mahu meluangkan masa untuk mempunyai detik-detik untuk diri saya sendiri. Saya mempunyai roda, dan saya mempunyai sekumpulan tanah liat.

BERKAITAN: Bagaimana Syarikat Ganja Lord Jones Lahir

InStyle September - Jennifer Aniston - Lead - 6
Ben Hassett / Syarikat Lindsay Thompson. Givenchy atas. Gelang Van Cleef & Arpels (atas). Gelang Bulgari.

MM: Marilah kita kembali ke atas roda. Sekiranya rumah anda terbakar, anjing keluar, anda keluar, semua orang yang anda suka keluar, apa yang anda ambil?

JA: Ini sebenarnya berlaku. Ketika kami terpaksa dipindahkan pada bulan Disember untuk kebakaran hutan, saya mengambil anjing saya, saya meraih seluar dalam, berus gigi saya, dan pakaian ganti. Hanya dapatkan anjing dan saya dari sini. Mereka anak-anak saya!

MM: Anda seorang anjing yang baik. Anda hanya menyala apabila anda berada di sekeliling mereka.

JA: Saya sudi. Mereka membuat saya gembira. Tetapi begitu juga anak-anak anda.

MM: Anda sangat baik dengan anak-anak saya. Apabila saya tidak mempunyai anak, saya suka anak-anak lelaki, tetapi mereka suka, seperti, 10 minit. Tetapi anda benar-benar melabur dalam anak-anak rakan anda bahawa anak-anak akhirnya membeli hadiah Ibu. Anda juga mempunyai rumah yang ingin dikunjungi oleh anak-anak. Anda telah benar-benar menguasai hosting keluarga di rumah anda.

JA: Saya suka mereka yang jahat. Juga, mereka kanak-kanak yang baik. Saya katakan, kita bernasib baik. Tidak ada satu pun anak dalam kumpulan di mana anda berfikir, “Brat kecil itu.”

MM: Apakah pilihan anda??

JA: Tahun lepas saya dapati tinju, dan saya suka. Saya mempunyai jurulatih ini bernama Leyon, yang saya percaya menggantung bulan. Ia adalah latihan terpanjang yang saya benar-benar tinggal dengan konsisten selain yoga. Terdapat sesuatu tentang aspek mental tinju – latihan, otak anda harus bekerja, anda bukan hanya duduk di atas basikal. Ianya hebat.

MM: Saya tahu anda mahu menumbuk seseorang!

JA: Tinju adalah cara yang baik untuk mendapatkan pencerobohan. Anda mendapat pelepasan mental semua omong kosong ini yang anda ambil ke dalam telinga dan mata anda setiap hari dan mempunyai sedikit masa fantasi yang membayangkan siapa anda menumbuk. Saya hanya bersyukur ia sebenarnya bukan orang itu, walaupun ada satu orang. Anda tahu apa yang saya maksudkan. Itu semua baik.

MM: Bagaimana pula Rakan-rakan? Akan Rakan-rakan pernah kembali?

JA: Sebelum pertunjukan itu berakhir, orang bertanya sama ada kami kembali. Courteney [Cox] dan Lisa [Kudrow] dan saya bercakap mengenainya. Saya berfikir tentangnya. Ia benar-benar pekerjaan yang paling besar yang pernah saya ada. Saya tidak tahu apa yang akan kelihatan seperti hari ini, tetapi anda tidak pernah tahu. Banyak pertunjukan yang berjaya disambung semula. Saya tahu Matt LeBlanc tidak mahu ditanya soalan itu lagi. Tetapi mungkin kita boleh cakap dia ke dalamnya. Sekiranya kita memberi sedikit masa, Lisa, Courteney, dan saya boleh reboot The Golden Girls dan menghabiskan tahun-tahun terakhir kami di atas perabot rotan.

InStyle September - Jennifer Aniston - Lead - 7
Ben Hassett / Syarikat Lindsay Thompson. Blazer Louis Vuitton. Seluar Brandon Maxwell. Bodysuit Label Lonely. Gelang Van Cleef & Arpels (atas). Cincin dan gelang Chopard.

MM: Saya rasa jika anda memilih, anda akan mempunyai kerjaya terpanjang yang anda mahukan. Adakah anda fikir anda akan melakukan ini selama-lamanya?

JA: Saya tidak pernah menjadi orang yang tahu bagaimana untuk menjawab, “Di mana anda melihat diri anda dalam tempoh lima tahun?” Saya tahu bahawa kebelakangan ini saya mempunyai detik-detik. Dunia yang kita hadapi sangat mencabar sekarang, pengawasan, cara orang berinteraksi. Terdapat kelakuan buruk di sekeliling kita. Ada saat-saat ketika saya hanya ingin keluar dari Dodge dan berpindah ke Switzerland – atau di suatu tempat – dan mula semula. Hanya ada najis di belakang saya. Adakah ia penting? Adakah kita benar-benar melakukan apa-apa? Apakah tujuan hidup saya? Setiap tujuh tahun saya cuba meringkaskan apa yang saya lakukan dan apa yang saya mahu tumpuan saya. Saya cuba membuat pilihan yang lebih baik. Saya telah melalui satu tempoh berkata ya kepada projek-projek yang saya tidak perlu, tetapi saya merasakan, “Berani saya katakan tidak?” Sekarang saya cuba untuk menjadi lebih baik dengan berkata tidak dan menjadi sebahagian daripada projek-projek yang sebenarnya , sangat penting à la Dumplin ‘ atau The Goree Girls atau filem lain yang kami sedang kerjakan The Fixer, mengenai pengurus krisis luar biasa bernama Denise White.

MM: Baik. Anda perlu teruskan. Dunia kini menjadi najis sekarang, dan kami memerlukan pelarian Aniston.

JA: Saya bersyukur selagi orang masih mahu saya datang ke pesta. Saya fikir saya sentiasa mahu bertindak selagi ada keinginan untuk saya melakukannya. Selagi saya dipenuhi dengan cara lain secara kreatif, secara rohani, dan semua perkara itu, saya tahu bahawa saya boleh melakukan ini sehingga mereka meletakkan saya di rumah.

Editor fesyen: Julia Von Boehm. Rambut: Kumpulan Chris McMillan / Kérastase / Starworks. Makeup: Gucci Westman / Westman Atelier / Home Agency. Manicure: Miwa Kobayashi. Pengeluaran: Brandon Zagha.

Untuk lebih banyak cerita seperti ini, pilih isu September InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital pada 10 Ogos. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map