Jennifer Aniston Mengumumkan Triknya untuk Sentiasa Mempunyai Gincu yang Sempurna

Sekiranya anda tidak memakai gincu kerana takut ia melecur, bulu, atau menghirup sebelum anda selesai dengan kopi pagi anda, Jennifer Aniston berada di sini untuk mengubah hidup anda. Nah, sekurang-kurangnya rutin solek anda. 

Pelakon itu muncul dalam gambar artis artis solek selebriti Jillian Dempsey Instagram. Dalam gambar itu, bibir Lipstik Aniston ditutup dengan kertas pembalut telus. Menurut Kesihatan, dia mendedahkan pada Kisah-kisah bahawa dia menggunakan kertas-kertas ini untuk menyerap gincu krim yang berlebihan dan memberikan bibir penampilan seperti noda. 

BERKAITAN: Produk Kecantikan Anda Akan Lihat Seluruh Facebook Musim Panas Ini

Tenang pada set! �� bercanda! Inilah cara kami membuat lipstik tahan lama yang tidak berdarah. ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jillian Dempsey (@jilliandempsey) pada

Produk-produk ini pada asalnya direka untuk menyerap minyak pada kulit, dan mereka biasanya digunakan di zon T-. “Ini adalah cara kami membuat lipstik tahan lama yang tidak berdarah,” tulis Dempsey dalam keterangan gambarnya. Kesihatan juga mendapat butiran mengenai Dempsey’s go-to product-DHC Blotting Papers ($ 100; dermstore.com).

Walaupun ia tidak akan menyerap minyak sebanyak mungkin, anda sentiasa boleh mengelakkan bulu dengan membusuk dengan tisu biasa selepas memohon gincu. 

VIDEO YANG TERKAIT: Jennifer Aniston dan Courteney Cox Memberi Kami Reuni Kawan Glamor yang Kami Perlu

 

Tetapi memandangkan liputan Jennifer Aniston sentiasa kelihatan, kami fikir kami akan pergi dengan cadangan MUA beliau. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 18

map