Jennifer Garner Membaca Cerita Krismas untuk Anjingnya Adalah Semuanya

Jennifer Garner dan anjingnya Birdie sangat bersedia untuk Krismas!

Semalam, aktres berusia 45 tahun itu memaparkan video Instagram yang comel tentang dirinya membaca cerita-cerita Krismas kepada anjingnya, dan mereka berdua berpakaian dalam keadaan terbaik. Jujurlah-anda benar-benar melakukan sesuatu yang serupa dengan haiwan kesayangan anda! 

Dalam video tersebut, yang dipanggil “Buku dengan Birdie,” pensil emas Garner gembira menggulung di pangkuannya sambil membaca pilihan buku Krismas. The 13 Berjalan pada 30 pelakon memakai selipar yang selesa dan tanduk rusa hijau, manakala Birdie menggosok hat dan gelas Santa.“Terdapat begitu banyak buku Krismas yang meriah untuk meletakkan jingle di dalam diri anda,” kata Garner di bawah video itu. Dia menyenaraikan beberapa kegemaran Birdie, yang termasuk Santa Claus Ahli Toy Nombor Satu Dunia, Pakej Perak, Pokok Krismas Terbaik, dan banyak lagi.

Terdapat begitu banyak buku Krismas yang meriah untuk meletakkan jingle di atas kecemasan anda. Ini senarai sedikit burung Birdie: –Santa Claus Ahli Permainan Nombor Satu Dunia oleh @marlafrazee – Pakej Kecil oleh Cynthia Rylant (Amaran: ini akan membuat anda menangis itu sangat cantik) – Pokok Krismas Terbaik oleh John dan Ann Hassett – Stickman oleh Julia Donaldson dan Axel Scheffler – semua perkara @maryengelbreit –The Elves dan Shoemaker, berdasarkan Brothers Grimm dan digambarkan oleh Jim LaMarche – The Little Reindeer oleh Nicola Killen #merrymerrychristmas #bookswithbirdie

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jennifer Garner (@ jennifer.garner) pada

Seolah-olah segala-galanya tidak cukup comel, Birdie sebenarnya tertidur di pangkuan ibunya di akhir video. Ini mungkin perkara paling murni untuk berlaku pada tahun 2017.

Tidak ada keraguan dalam fikiran kita bahawa Birdie adalah pada senarai baik Santa! Sekarang jika anda akan memberi alasan kepada kami, kami perlu mengambil beberapa buku Krismas yang sangat disyorkan ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 16 =

map