Jennifer Grey Mengetahui Kekuatan Sepasang Kerana Cut-off

Apa yang menarik tentang gaya watak Bayi saya [pada tahun 1987 Menari kotor] adalah bahawa dia tiba di cuti dengan pakaian yang penuh dengan pakaian yang mencerminkan siapa dia pada ketika itu-seorang gadis yang baik yang bersembunyi-dan kami terpaksa bekerja di dalam beg itu untuk memperlihatkan masa depannya dan seksualiti yang berkembang.

VIDEO: The Menari kotor Penulis Adakah Penggubalan Out Sequel untuk Filem Ikonik

Jadi pakaiannya mula mencerminkan semacam kemerdekaan, tetapi tiada seorang pun dari mereka di wajahmu; dia kelihatan seksi tanpa cuba terlalu keras.

Seluar pendek dalam filem itu adalah milik saya, dan saya yakin mereka adalah Levi kerana itu semua saya memakai. Saya terobsesi dengan Levi dan suka bagaimana jenama menyimpan arus tetapi juga kekal sejati kepada klasik. Dan saya fikir seluar pendek jean masih menjadi perkara paling hangat di dunia.

BERKAITAN: Lihat Pertama: Menari kotor Mewujudkan Bayi dan Lif Mewah Ikon Johnny

InStyle July - Jennifer Gray - Embed - 1
Paul Thurlby

Re / Selesai celana pendek Levi, $ 194; shopredone.com.

Tetapi kini saya melihat anak perempuan saya, yang berusia 16 tahun, dan rakannya memakainya, dan saya seperti, “Saya suka seluar pendek itu, tetapi jangan biarkan keldai kamu digantung dari belakang!” saya. Anda mendapat punggung yang hebat, anda mempunyai sepasang seluar pendek yang bagus, kaki anda kelihatan hebat-kita tidak perlu melihat bahagian bawah pipi pantat anda.

Untuk lebih banyak cerita seperti ini, pilih isu Julai InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar, di Amazon, dan muat turun digital pada 8 Jun.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 + = 38

map