Jennifer Lawrence Adalah Pelakon Paling Berbayar 2016 Menurut Forbes

Taylor Swift mungkin menjadi pemuzik tertinggi tahun 2016, tetapi, menurut Forbes, starlet berambut perang lain adalah pelakon berpenghasilan tertinggi di dunia, dan namanya Jennifer Lawrence.

Terima kasih kepada blockbuster hits seperti X-Men: Apocalypse, The Hunger Games: Mockingjay – Bahagian 2 , dan pendahulunya untuk filem yang akan datang Penumpang, Lawrence meraup $ 46 juta (pra-cukai) dalam tempoh 12 bulan. (The Girl on Fire membuat $ 52 juta tahun lalu, jadi pendapatannya sebenarnya menurun dari tahun 2015, tapi kami fikir dia masih cukup baik untuk dirinya sendiri.) Melissa McCarthy datang dalam senarai kedua tahun ini, dan pulang ke rumah $ 33 juta, sementara Black Widow, aka Scarlett Johansson, menduduki tempat di No. 3 dengan dilaporkan $ 25 juta.

Forbes mengambil kira pelakon-pelakon dari seluruh dunia, termasuk Bollywood dan pawagam asing lain, dengan tiga daripada 10 pelakon dalam senarai yang memanggil negara-negara selain Amerika Syarikat negara asal mereka-termasuk pelakon Cina Fan Bingbing (No. 5) dan Afrika Selatan- lahir bintang Charlize Theron (No. 6).

WATCH: Jennifer Lawrence dan Amy Schumer Mencuri Pameran pada 2016 Golden Globes

Forbes merancang melepaskan senarai pelakon berpendapatan tertinggi pada hari Khamis, dan kami bersungguh-sungguh untuk melihat apa jurang gaji jantina benar-benar kelihatan seperti dalam keadaan sejuk, keras.

BERKAITAN: Pembelajaran Fesyen Yang Membuktikan Gaya Jennifer Lawrence Adalah Relatable sebagai Pesona Beliau

Pergi ke forbes.com untuk senarai lengkap pelakon berbayar tertinggi di dunia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 8 =

map