Jennifer Lawrence Almost Nabbed the Role yang Melancarkan Emma Stone ke Stardom

Seperti yang ternyata, Jennifer Lawrence boleh menangkap peranan yang melancarkan Emma Stone menjadi bintang.

Apabila kedua-duanya duduk untuk Wartawan HollywoodPelakon Meja Bulat Pelakon untuk bercakap mengenai industri dengan Jessica Chastain, Mary J. Blige, Saoirse Ronan, dan Allison Janney, mereka menyampaikan lagu kegemaran mereka dari filem mereka, dan Lawrence membuat wahyu sebagai Batu memetik satu garisan dari Senang.

“‘Piss off, Quiznos.’ Itu dari Senang. Saya mendorong seorang lelaki Quiznos dan berkata, ‘Piss off, Quiznos,’ “kata Stone.” Itu hebat. Saya baru menontonnya malam tadi, “kata Janney kepada Stone.

Lawrence segera melangkah masuk, sambil berkata, “Saya mengikuti ujian Senang. Saya mahu ia sangat buruk. “

Batu tidak dapat membantu tetapi melemparkan jab mainannya dengan segera sebaik sahaja dia berkata demikian, mengecewakan ketika pelakon-pelakon itu tertawa, “Nah, rasa apa? Anda tidak berjaya. Anda tidak mendapatnya kerana anda menyedut! “

“Di luar !,” Permainan kelaparan bintang menjerit sebagai tindak balas.

Jennifer Larence and Emma Stone - Lead
Steve Granitz / WireImage

Pasangan itu terus bergurau satu sama lain ketika wawancara, terutama ketika mereka semua diminta untuk berkongsi nasihat kerjaya yang paling buruk yang pernah mereka berikan.

“Mungkin sesuatu yang saya katakan,” jawab Lawrence. “Mungkin sesuatu yang diberitahu oleh Jen saya,” Batu bercanda dengan ketawa. “Saya tidak tahu Mungkin nasihat yang saya berikan kepada diri saya sendiri.”

“Dia begitu keras pada dirinya,” kata Lawrence sebagai tindak balas. Batu terus berkata, “Saya cenderung untuk mengekalkan diri saya dalam kesilapan yang saya buat, dan saya memerlukan suara seperti Jen’s-dan saya benar-benar bernasib baik, saya mempunyai pengurus dan ejen yang hebat. Mereka sentiasa sangat menggalakkan untuk mengambil peluang. Dan saya lebih teruja untuk bermain orang yang tidak seperti saya atau di mana saya perlu pergi ke dunia yang berbeza. “

BERKAITAN: J. Undang-undang dan Emma Stone Adalah Matlamat BFF pada Gubernur Anugerah Red Carpet

“Sekarang saya dapat melihat betapa ganjarannya untuk kehilangan diri anda dalam pengalaman orang lain-untuk mencari orang-orang ini yang tidak seperti anda dan membiarkan sifat mereka menanam kehidupan anda-maksud saya, bermain Billie Jean King telah benar-benar mengubah hidup saya, “Katanya. “Dia telah menyemai semangat saya, ia sangat menarik.”

Kedua-duanya mempunyai banyak detik terbaik di luar wawancara, termasuk Lawrence photobombing Stone di Anugerah Gabenor awal minggu ini, dan berkongsi satu pelukan yang sangat canggung pada Festival Filem Toronto pada bulan September.

Dua daripada banyak perkara yang menjadikan mereka matlamat BFF.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 69 = 77

map