Jennifer Lawrence Debuts Platinum Blonde Hair pada Set Penumpang

Katniss, adakah anda? Jennifer Lawrence tidak kelihatan seperti yang dilakukannya semasa dia Permainan kelaparan hari.

Pelakon berusia 25 tahun itu dilihat di Atlanta-di mana dia dihidangkan untuk filem baru, Penumpang-Memberi tangkai air, tangki peplum dan sukan helai yang lebih ringan. Rambut berambut perang platinumnya longgar ditarik balik ke hiasan sisi yang berpihak (di bawah).

* EKSKLUSIF * Jennifer Lawrence goes Platinum Blonde for 'Passengers'
AKM-GSI

Pemenang Oscar dibintangi bersama menghancurkan Hollywood semua orang, Chris Pratt, dalam percintaan sci-fi yang akan dikeluarkan pada 2016. Menurut Pelbagai, Penumpang ditetapkan pada kapal angkasa di masa depan, dengan beribu-ribu penumpang membuat pelayaran interstellar ke planet baru yang jauh. Seorang penumpang (Pratt) terbangun dari tidur cryogenic 90 tahun sebelum orang lain dan memutuskan untuk bangun penumpang wanita (Lawrence), mencetuskan permulaan cerita cinta.

Bunyi seperti melanda kami!

Lawrence baru-baru ini mendahului Forbes senarai pelakon berbakat tertinggi di Hollywood, mendahului pek dengan pendapatan $ 52 juta.

PHOTOS: Lihat Semua Make Up Hairstyles 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 + = 32

map