Jennifer Lawrence memakai pakaian yang paling telanjang namun kepada ibu! Premiere di London

Jennifer Lawrence mengambil gaya permainannya ke peringkat seterusnya. Pada hari Selasa, pelakon itu keluar untuk perdana filemnya Ibu! di Festival Filem Venice di gaun bola Dior yang sangat berani. Tetapi jika anda fikir ensemble itu kurang ajar, perdana di London pada hari Rabu kelihatan sangat meniupnya keluar dari air.

Jennifer Lawrence Mother Premier - Lead
Fred Duval / FilmMagic

Pemain berusia 27 tahun itu terkejut dengan pakaian Atelier Versace yang licin, untuk perdana U.K. Ibu!, berani untuk membukanya semua dalam nombor seksi. Pakaian lihat lulus dari perak chainmail di bahagian atas ke apa yang kelihatan seperti kelopak putih di sekitar pergelangan kakinya, dan menampilkan sultry terbuka kembali dengan kain crisscrossed memegang seluruh perkara ke atas.

Jennifer Lawrence Mother Premier - Embed
Fred Duval / FilmMagic

Lawrence menggayakan rambutnya untuk majlis itu, meninggalkan sudut depannya yang lebih pendek daripada chignon yang rendah. Dia memancarkan pandangannya dengan mata berasap yang membakar dan gloss merah muda pada bibirnya, membolehkan pakaian yang sangat telanjang untuk memasuki panggung tengah.

Jennifer Lawrence Mother Premier - Embed
Dave J Hogan / Getty

BERKAITAN: Gaun Ball Sheer Jennifer Lawrence di Venice Film Fest Sesuai dengan Anugerah

Memandangkan ini hanya permulaan Lawrence Ibu! tekan lawatan, kita tidak boleh menunggu untuk melihat betapa berani aktres mendapat dengan setiap rupa seterusnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map