Jennifer Lawrence Memberi Aziz Ansari Ride Piggyback

Adalah baik untuk mengetahui kejayaan itu tidak akan pergi ke kepala Jennifer Lawrence. Nampaknya pelakon Hollywood yang paling berpenghasilan tinggi itu tidak lebih daripada memberikan kawan-kawannya menunggang tangan atau menunggang kuda. The goofball cantik dilihat meninggalkan Amy Schumer Saturday Night Live selepas parti hujung minggu ini membawa rakan lucunya Aziz Ansari di belakangnya-dan kami agak cemburu.

Pelakon berusia 25 tahun itu dilihat memakai kunci berambut perang platinum barunya dan enam pek yang dapat dibayangkan dalam jurang antara sepasang seluar kelabu lebar dan lengan panjang, turtleneck.

Selebriti Sightings In New York City - October 10, 2015
Robert Kamau / Imej GC

Ini bukan kali pertama Ansari dan Lawrence telah muncul bersama, walaupun kerjasama sebelumnya telah melibatkan sedikit kenalan fizikal. Pemenang Oscar baru-baru ini “bersama mengarahkan” spoof pendek “filem” dengan Schumer yang membintangi Ansari dan Chris Pratt yang disebut “Hi Guys.”

BERKAITAN: 9 Kali Jennifer Lawrence Memberi Kita Memuja Sebelum Dia Bahkan Diubah 25

Ansari dan Schumer kini sedang dalam perjalanan dengan Pesta Komedi Oddball manakala Lawrence dan Pratt bersama-sama membintangi filem yang akan datang, Penumpang. Lawrence dan Schumer baru-baru ini mengumumkan bahawa mereka bersama menulis skrip.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 1 =

map