Jennifer Lawrence Mengetahui Dia Selepas Ini Komen dari Paul Rudd

Jennifer Lawrence mungkin memenangi anugerah Oscar, tetapi ada masa yang berlainan yang memberitahu dia dibuat ia dalam perniagaan persembahan, dan ia melibatkan Paul Rudd.

Semasa musim 1 musim Chelsea, Pertunjukan ceramah Netflix Chelsea Handler, yang Penumpang bintang berkata bahawa ketika dia tahu dia telah “mencapai apa yang dia lakukan” adalah selepas komen dari orang lucu itu. “Apabila Paul Rudd memberitahu saya dia fikir kita akan selalu menjadi kawan. Saya suka, apabila orang melihat ke belakang dan tertanya-tanya apa yang berlaku, apabila dia berubah, apabila semuanya hancur, akan berada di sini pada masa ini, “dia bercanda. “Kerana saya selalu melihat Paul Rudd dan fikir kita akan menjadi kawan.”

Lawrence, yang memakai jaket cetak leopard Roberto Cavalli untuk episod dari malam Jumaat, juga memberitahu Handler tentang permulaannya dalam biz termasuk bergerak ke New York City pada usia 14 tahun. “Bagaimana anda mendapat ibu bapa anda bersetuju untuk membiarkan anda buat itu? “tuan rumah bertanya.

VIDEO: 5 Moments yang Buktikan Chris Pratt Adalah Lelaki Jennifer Lawrence

 

“Saya hanya terobsesi dengannya. Saya fikir saya bercakap tentang perkara itu dengan cukup dan memecahkan mereka dengan cukup bahawa mereka seperti, ‘Baiklah, kita perlu membuktikan kepadanya bahawa dia tidak baik,’ “dia bercanda. “Dan mereka memetakan musim panas yang akan menjadi ‘Come to Jesus’ dan kemudian saya mendapat sitkom di L.A.”

BERKAITAN: 15 Kali JLaw Adalah Haiwan Roh Kita

Dan yang lain adalah sejarah. Tonton wawancara Lawrence yang lucu (seperti biasa) di atas dan dapatkan episod penuh di Netflix.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 51 = 53

map